sinuzita
Buna! ROG UN MEDIC sa ma ajute si pe mine in nedumerirea pe care o am, , , , , , , ????fratele meu in varsta de 16 ani)acum 2 sapt a fost operat de sinus frontal partea dr..(in iasi)...a urmat tratament intravenos cu cefort 4g/zi.dar dupa o saptamana incepea sa i se umfle partea de jos subt ochi, asa ca s-a dus la iasi, , si i-au mai administrat inca vreo5zile de antibiotic(mentionez ca inainte a laut tratament timp de 10-12zile)aproximativ 20zile de tratament...dupa care, , se simtea cam rau si au constat ca i-a afectat ficatul, , nu i-au dat nici un medicament protector pt ficat, (si acum e diagnosticat cu hepatita, , , din cauza medicamentelor)si i-au iesit pe tot corpul, fata, maini, -- cosuri, , cum se pot trata=?e GRAV???acum am alta intrebare.acum o sapt a fost operat si de sinuzita maxilara.si i-au lasat in nas pansamentul acela, timp de 9zile, , , cind mege la control si pt a-i scoate firele.e normal asa de mult sa stea cu mesele alea in nas???mi se pare f straniu.si il si deranjau ca incepea sa lacrimeze.de ce????
Multumiri!!!!!
Multumiri!!!!!
3 comentarii
interventiile clasice pe sinusul frontal si maxilar sunt intradevar, neplacute, dureroase si vindecarea dureaza mult.
acum nu prea aveti cu ce sa.l ajutati, doar dupa ce termina cu spitalul. sa.i cumparati un aparat de aerosoli ( cu pompita si sa faca tratamemnte locale acasa.
Era foarte important sa NU se ajunga la asa ceva.. si pentru asta trebuiea la timp de avut grija de respiratiea nazala corecta( operat polipii in copilarie, invatat corect sa sufle nasul...s.a)
acum nu prea aveti cu ce sa.l ajutati, doar dupa ce termina cu spitalul. sa.i cumparati un aparat de aerosoli ( cu pompita si sa faca tratamemnte locale acasa.
Era foarte important sa NU se ajunga la asa ceva.. si pentru asta trebuiea la timp de avut grija de respiratiea nazala corecta( operat polipii in copilarie, invatat corect sa sufle nasul...s.a)
va mutumesc pt raspuns, , , , , , , , , , , , da era mult mai bn sa nu se fi ajuns aici.problema e ca el, nu a avut probleme de mic, , , , , , , , se presupune ca de la o masea netratata s-ar fi cauzat aceasta problema, , si probabil si de la alte raceli netratate.cine stie, , , , , , , acum, , , sa dea Dumnezeu sa se faca bine cit mai repede.(am emotii pt ziua de maine, , cind ii va scoate firele, , , , , , , si pansamentul acela, , , , , , , , , , , , , , , sper sa fie ok)
BUNA seara ! as dori un raspuns de la d-l VALERIU ...daca se poate ) Dupa operatia de sinus maxilar, dupa scoaterea firelor, si a pansamentului de pe sinus.., cit timp nu ai voie sa cureti(sufli)nasul avand in vedere ca medicul nu a specificat cat timp (ce-i drept e ca medicul, nu a fost deloc amabil, sa ne explice lucrurile cum trebuie...era f grabitá.)mentionez faptul ca nu poate respira pe nara /partea unde a fost operat.--are 2 zile de la scoaterea firelor...e ceva grav???si inca o intrebare nasonex sprey cit imp trebuie folosit, , , , medicul a zis de 3 ori pe zi, , dar nu a specificat durata.va multumesc mult!!!! Numai bine .
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sinuzita? alergie?
- 9Rinosinuzita - tratament?
- 37Sinuzita frontala
- 4Aparat aerosoli
- 3Este alergie ? Va rog ajutor.
- 13Serrapeptaza, o superenzimă care tratează sinuzita, amiloidoza, tromboflebita şi...
- 2sinuzita maxilara dreapta aparent tratata :(
- 3sinuzita in sarcina
- 5Posibila sinuzita?
- 2Posibila sinuzita?
- 2Sinuzita
- 12sinuzita faciala si temperatura 37
- 6sinuzita
- 3Sinuzita sau nu?
- 3sinuzita pe font alergic
- 19Sinuzita cronica acutizata
- 5Rinita, Sinuzita sau Rinosinuzita
- 3Va rog o parere despre sinuzita