sinuzita cronica
in urma cu un an am fost la orl si mi s-a spus ca am sinuzita cronica...am urmat tratamentul cu medicamente: antibiotice...dar nimic. am fost la un medic naturist si am urmat de asemenea un tratament indelungat de aprox. 4 luni insa nu este mare schimbare...nu stiu practic c sa mai fac...vreau sa mai spun ca nu pot sa-mi suflu nasul...pentru ca nu iese nimic; toate secretiile nazale ajung in calea bucala...astept un raspuns.multumesc.
1 comentarii
Iti recomand un tratament gemoterapic. Dimineata:Extract de muguri de coacaz negru(Ribes nigrum), la prinz:extract de muguri de arin negru(Alnus glutinosa)iar seara:extract de muguri de carpen(carpinus betulus) MG=D1.fiecare doza este de o lingurita in putina apa, se tina cit mai mult in gura pt.o absorbtie mai buna, intotdeauna cu ojumatate de ora inainte de masa si cel putin cu cinci minute inainte sau dupa cafeea, alcool, tutun.Tratamentul se face in cura de 2-3 luni.se poate repeta dupa o pauza de 2-3 luni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21sa fie sinuzita?
- 5amortita partea stanga a fetei
- 9Rinosinuzita - tratament?
- 37Sinuzita frontala
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 2sinuzita maxilara dreapta aparent tratata :(
- 5sinuzita.. chiurtaj cu sedare
- 1sinuzita si deviatie de sept
- 8sinuzita si uveita - sfaturi
- 5Sinuzita, nas infundat
- 1Sinuzita?
- 2Sinizita maxilara stanga, etmoidala stanga si sfetnoidala stanga.
- 1Sinuzita de 3 luni?
- 4Sinuzita cronica etmoidal pasagital stanga calcificata. Ajutor va rog!
- 1Sinuzita cronica
- 2Sinuzita cronica, ureche infundata zilnic, fond alergic
- 3Va rog o parere despre sinuzita
- 2Sinuzita
- 19Otita medie serioasa + deviatie de sept + sinuzita
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: