sinuzita maxilofaciala

17-03-2014
rooodyyyca
Nu este medic/terapeut
rooodyyyca
Buna seara. fac trat cu antibiotice(Cefort, Amoxiclav si iar Cefort) de aprox o luna pt sinuzita si cu antiinflamatoare(Meloxicam 15 mg apoi 7, 5mg) si inca imi curge secretii purulente prin nas si gat. Inainte de a merge la upu mi-am facut frectie cu carmol pe pe fata, partea stg. deoarecenu mai suportam durerea de masea, nestiind ca acel carmol se dilueaza. a doua zi m-am trezit cu falca umflata si de atunci urmez trat de mai sus. am facut radiografie saf. ma intreb daca inflamatia si infectia se datoreaza acelui carmol. acum ma mai doare pometul obrazului si sant umflata la fata si ochiul stg, iar cand iau intiinflamator imi trece durerea, dar infectia persista.
3 comentarii
0
17-03-2014, ora 03:32
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu..nu carmolul e de vina
1 infecta dentara..a distrus osul la radacina dintelui..a patruns in sinus..si daca mai faci tratamente indicate la urgente, upu, , s, a o a ajungi si la meningita
2 pasiicorecti.. radiografie la radacna dintilor de sus
daca este infectia de la dinti se trateaza chirurgical la Maxi-facial
daca nu e de la dinti..se fac puntii la ORL..pentru a as[ala sinusulu de secretii si introduce local medicatie
3 orice alt tratament..nu da rezultate
0
17-03-2014, ora 09:02
rooodyyyca
Nu este medic/terapeut
rooodyyyca
prima data m-am prezentat la upu apoi lamedic orl de 3 ori. in momentul de fata urmez trat cu levotor. nici macar nu exista medic pt boli maxilo faciale in focsani. va multumesc pt raspuns.
0
17-03-2014, ora 21:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
mergi la o clinica de stomatologie..dotata cu aparat de radilogie s faci acaolo investigatiila radacina dintilor de sus..de sub sinus
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •