Sinuzita
Bună seara domnule doctor. De ceva vreme bănuiesc o sinuzita, date fiind simptomele pe care le am.As vrea insa un diagnostic precis si nu stiu unde si ce investigație este recomandată. Radiografie la nas sau ce ar trebui sa fac sa știu cu exactitate ce am?Vă mulțumesc!
2 comentarii
Medicul de familie stie sa trateze, sa puna diagnostic de sinuzita, In plus, el trebuie sa fie cel mai bun prieten al Dvs- fiind platit per capita- indiferent ca va duceti/ sau nu. El hotaraste un tratament si in cazul esecului, va va trimite la ORL. Nu va iradiati, de fapt nimeni nu are voie sa va faca la cerere rafiografie/ CT, etc… deci cu incredere la MF. El va sta de vorba cu dvs, va afla despre simptome, factori favorizanti, debut, cauze, durata- si va va rezolva. Alegeti calea simpla, normala- nu internet si sfaturi. Succes
Mulțumesc pentru răspuns. Sinuzita am mai mult ca sigur, mi s a drenat de 3 ori intr un an de zile, se infunda nasul și doara foarte rău osul de la nas...nu știu ce ar putea sa mi faca medicul de familie în aceasta situație, însă o sa merg sa văd ce zice, încotro sa o iau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ajutati-ma am sinuzita cronica maxilara dreapta
- 19sinuzita
- 4exista o metoda de operare a sinusurilor mai putin invaziva?
- 4Este posibil sa mi se fi declansat sinuzita?
- 3sinuzita
- 11este oare sinuzita?
- 13probleme cu mucisorii la bebe de11 luni
- 0deviatie de sept | secretii curg gat | sinuzita
- 1sinuzita?
- 17Sinuzita! Ajutor! Probleme si cu maseaua
- 1sinuzita si deviatie de sept
- 3sinuzita in sarcina
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 2Sinizita maxilara stanga, etmoidala stanga si sfetnoidala stanga.
- 1Rezistenta la bauturi reci
- 12sinuzita faciala si temperatura 37
- 7sinuzita sfenoidala cronica stanga
- 3sinuzita pe font alergic
- 3Sinuzita cronica etmoidala
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: