sinuzita maxilara inchistata, probleme cornet inferior stang
problemele care le aveti sunt Complexe.. cumulat dea lungul anilor si nu aveti cum sa le rezolvati in 2-3 zile..
este nevoie de o internare in clinica ORL.. medicul de acolo + consult ATI.. o sa decida daca aveti functia inimii buna.. se poate opera orice la orice varsta.. asa ca pot sa va faca si deviatia de sept si papilomul in 1 singura sedinta, cu anestezie totala.
este nevoie de o internare in clinica ORL.. medicul de acolo + consult ATI.. o sa decida daca aveti functia inimii buna.. se poate opera orice la orice varsta.. asa ca pot sa va faca si deviatia de sept si papilomul in 1 singura sedinta, cu anestezie totala.
Buna ziua. Ma numesc Anca I, am 43 de ani si din anul 2007 am fost diagnosticata cu Spondiloza cervicala. De aproape un an am dureri mari de ceafa si mana dreapta. Am facut tratament fara prea multe rezultate, dar de cateva zile a inceput sa-mi amorteasca si partea de jos a piciorului drept cu tot cu degete. Vroiam sa stiu daca exista vreo legatura cu diagnosticul pe care-l am si ce se poate face. Va multumesc anticipat!
obligatoriu RMN la coloana vertebrala
cu rezultatul se merge sa u la neurochirurgie daca este hernie de disc
sau la Balneologie
cu rezultatul se merge sa u la neurochirurgie daca este hernie de disc
sau la Balneologie
Buna ziua! Am facut o radiografie SAF. Ma ajutati va rog cu o explicatie?Valoare in 1/3 inferioara a ambelor sinusuri maxilare.Multumesc.
posibile probleme cu radacina dintilor de sus..de sub sinus
in acest caz se face si radiografii la radacina dintilor
posibil deviatie de sept sau rinita cronica si o proasta respiratie nazala duce la ingrosarea mucoasei sinusale
O radiografie SAF nu are nici o valoare fara consult ORL
in acest caz se face si radiografii la radacina dintilor
posibil deviatie de sept sau rinita cronica si o proasta respiratie nazala duce la ingrosarea mucoasei sinusale
O radiografie SAF nu are nici o valoare fara consult ORL
Anca 1. In urma cu 20 de ani, in urma unui efort fizic intens mi-a aparut o durere cervicala gruaznica. Nu mai puteam sa dorm, imi luam capul cu mainile si-l intorceam pe perna. Am facut radiografie si aveam circa 5 vertebre sudate intre ele. Totul era alb. Nu stiu ce anume tratament am facut (prostii), dar exercitiile fizice de intindere a coloanei vertebrale au fost aproape zilnice. Azi abia mi-aduc aminte de aceste dureri. Articulatiile se hranesc prin compresie si decompresie. Sunt ca un buret. Incearca si tu.
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi! apreciez foarte mult ajutorul dumneavoastra!
Sper sa ma mai puteti ajuta cu niste sfaturi. Am un baiat de 24 ani care are o problema mai delicata. Inca de cand s-a nascut avea o respiratie foarte neplacuta. Am fost cu el la doctori si nu s-a gasit nici o solutie, iar pentru a ascunde aceasta problema trebuie sa se spele foarte des pe dinti si sa mestece foarte multa guma. Iar de aproximativ 9 ani simte nevoia sa rupa din gat si sa scuipe, dar nu reuseste sa scuipe decat un lichid alb foarte vascos. Uneori seara cand se spala pe dinti si cand insista mai mult sa rupa din gat, ii curge foarte putin sange din gat, iar in fiecare dimineata scuipa un lichid foarte vascos de culoare verde inchis. specific ca nu are nici un viciu!
Va multumesc anticipat!
Sper sa ma mai puteti ajuta cu niste sfaturi. Am un baiat de 24 ani care are o problema mai delicata. Inca de cand s-a nascut avea o respiratie foarte neplacuta. Am fost cu el la doctori si nu s-a gasit nici o solutie, iar pentru a ascunde aceasta problema trebuie sa se spele foarte des pe dinti si sa mestece foarte multa guma. Iar de aproximativ 9 ani simte nevoia sa rupa din gat si sa scuipe, dar nu reuseste sa scuipe decat un lichid alb foarte vascos. Uneori seara cand se spala pe dinti si cand insista mai mult sa rupa din gat, ii curge foarte putin sange din gat, iar in fiecare dimineata scuipa un lichid foarte vascos de culoare verde inchis. specific ca nu are nici un viciu!
Va multumesc anticipat!
este o perosna cu probleme digestive serioase.. care are intoleranta la anumite produse
1 trebuie facute ingestigatii serioase ( tranzit baritat, colonoscopie, ecogarfie abdominala)
teste pentru helicobacter pilori si toleranta la Lactoza si gluten
2 pana aveti rezultatul investigatiilor trebuie facuti urmatorii pasi
. se renunta in totalitate la toate lactatele, dulciurile, bauturile carbogazoase si fructele citrice
.. se renunta la tot ce este din faina..
3 cautati sa alcatuiti un regim alimentar cu multe legume, carne, peste, cereale, .s.a care nu includ gluten si lactoza
1 trebuie facute ingestigatii serioase ( tranzit baritat, colonoscopie, ecogarfie abdominala)
teste pentru helicobacter pilori si toleranta la Lactoza si gluten
2 pana aveti rezultatul investigatiilor trebuie facuti urmatorii pasi
. se renunta in totalitate la toate lactatele, dulciurile, bauturile carbogazoase si fructele citrice
.. se renunta la tot ce este din faina..
3 cautati sa alcatuiti un regim alimentar cu multe legume, carne, peste, cereale, .s.a care nu includ gluten si lactoza
Buna ziua!Revin cu informatii.Am fost cu rezultatul radiografiei SAF si asa cum ati spus, este vorba de o rinita cronica, deviatie de ssept, sinusuri inflamate in special sinusul dr.Anul trecut am facut o radiografie la maseaua care ma durea si medicul a zis ca problema e de la sinusuri.Azi, doctorul ORL mi-a prescris flamexin 10 zile si sa continui cu nazomer.Ma deranjeaza scurgerea apoasa, cand stau culcata o nara se infunda, familia mi-a spus ca sforai usor, in dreptul sinusului dr simt o usoara durere.Ma indoiesc ca-mi va trece cu tratamentul acesta.Ce-mi sugerati!Multumesc anticipat.
adaugati la tratament SINUPRET 2 la 8 ore
aromoterapie cu ulei volatil de Busuioc, eucalipt, lamaie...
consultati un medic Stomatolog.. care face extractii si operreaza pe gingie sau un medic de la maxilo-facial
nu orice medic stomatolog poate sa interpreteze corect o radiografie...
aromoterapie cu ulei volatil de Busuioc, eucalipt, lamaie...
consultati un medic Stomatolog.. care face extractii si operreaza pe gingie sau un medic de la maxilo-facial
nu orice medic stomatolog poate sa interpreteze corect o radiografie...
Multumesc, dar ma tem sa nu ma trimita sa fac radiografie, in ultimile 2 saptamani am facut 2 radiografii:plamani si sinusuri.Nu-i prea mult?
si daca e cazul de o operatie pe sinus..si nu stiti asta.. crede.ti ca o complicatie..gen Meningita..e mai usor de suportat decat o radiografie?
Buna ziua!Azi am fost la dr chirurg maxilo facial si dupa ce am facut radiografie la radacina dintilor a zis ca e vorba de un granulom. Maine ma duc cu o alta raza pentru interpretare si pe urma ma va programa ptr operatie.Apreciez ajutorul dumneavoastra!Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ajutati-ma am sinuzita cronica maxilara dreapta
- 177sinuzita maxilara cronica
- 5Sinuzita maxilara odontogena.. este necesar sa mai fac o radiografie sau eventual o punctie?
- 8Am fost diagnosticat acum 4 ani de zile cu sinuzita maxilara - bilaterala si etmoidala + deviatie de
- 33Imi sunt afectate corzile vocale... laringita
- 11Va rog, ajutor, cred ca am sinuzita maxilara...
- 5Sinuzita maxilara dreapta cronica de natura dentara
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 1Miros urat in nas
- 1După extractie premolar sinuzita
- 1Extracție măsea de minte- sinuzita maxilara
- 2Infecție sinus/ nas
- 1Sinuzita maxilara
- 0Bună seara! sinuzita maxilara odontogena
- 7Sinuzita maxilara
- 4Sinuzita maxilara odontogena
- 3Proteze fixe plus partiale, 14 ani
- 2Ajutor.Gingii roșii și inflamate plus infecții la masele cu roșeață și umflaturi in gingie
Mai multe informații despre: Sinuzita maxilara odontogena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: