Sinuzita de 3 luni?
Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns, am fost dignosticata cu sinuzita in urma controlului la ORL si a radiografiei saf, in urma carui diagnostic am facut tratament cu antibiotice, in doua randuri (ciprofloxacina si dalacin c) 12 zile in total, dexa cate o injectie-3 zile de doua ori, vibrocil, aerius. Dupa ce am terminat, iar dureri in crestetul capului, sub nas si intre ochi- fara scurgeri din nas. Am fost la alt doctor, mi-a facut rinoscopie, alt diagnostic: rinita hipertrofica, tratament cu Medrol 6 zile, Telfast 7 zile, Nasonex. A spus ca e pe fond alergic. Am terminat si acest tratament, am mai primit la controlul de dupa 7 zile o injectie cu Diprophos (posibil nevralgie Arnold). Problema e ca dupa toate aceste tratamente tot mai am usturimi pe sub nas si dureri de cap in varf-putin spre dreapta, cam in dreptul etmoidei. Ma lasa cat timp fac tratamentele si apoi reapar...
Nici un doctor nu mi-a indicat aerosoli, va rog sa-mi spuneti daca ar fi indicate si sedinte de aerosoli (am aparat) si ce medicamente sa pun, avand in vedere ca nu am nasul infundat si nu curge nimic- doar f. putin lichid apos. Ce sa mai fac? Deja ma afecteaza si psihic. Va multumesc!
Nici un doctor nu mi-a indicat aerosoli, va rog sa-mi spuneti daca ar fi indicate si sedinte de aerosoli (am aparat) si ce medicamente sa pun, avand in vedere ca nu am nasul infundat si nu curge nimic- doar f. putin lichid apos. Ce sa mai fac? Deja ma afecteaza si psihic. Va multumesc!
1 comentarii
ca sa indic un tratament..inclusiv si aerosoli..
trebuei sa stiu ce aveti.. un diagnostic corect
din cele descrise NU cred ca este sinuzita purulenta
doar ingrosare a mucoasei sinusale si cauza durerilor nu este acesta sinuzita congestiva
ci cu totul alceva ( asta este si motivul ca nu a dat rezultat tratamentul)
1 obligatoriu consult stomatologie si radiografii la radacina dintilor de sus de sub sinus.. mai cu seama pe partea care doare mai tare
2 consult Oftalmologie
3 trimite rezulatul radiografiei SAF pe adresa mea pe hotmail sau scaneaza radiografia
trebuei sa stiu ce aveti.. un diagnostic corect
din cele descrise NU cred ca este sinuzita purulenta
doar ingrosare a mucoasei sinusale si cauza durerilor nu este acesta sinuzita congestiva
ci cu totul alceva ( asta este si motivul ca nu a dat rezultat tratamentul)
1 obligatoriu consult stomatologie si radiografii la radacina dintilor de sus de sub sinus.. mai cu seama pe partea care doare mai tare
2 consult Oftalmologie
3 trimite rezulatul radiografiei SAF pe adresa mea pe hotmail sau scaneaza radiografia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21Sinuzita maxilo-faciala purulenta dreapta cu comunicare consecutiva, va rog, urgent!
- 9Operatie de polipoza nazala+pansinuzita
- 3sinuzita in sarcina
- 2Posibila sinuzita?
- 5eu - sinuzita acuta, ea - sinuzita maxilara
- 2Sinuzita
- 3de ani de zile ma chinuie o sinuzita
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 6sinuzita
- 1Sinuzita, durere de ochi
- 1Intarziere antibiotic
- 2Sinuzita maxilara si frontala cronica
- 3sinuzita pe font alergic
- 1Probleme cu sinuzita
- 5starea de rau in sinuzita acuta - pt domnul dr Flueraru daca se poate
- 1Sinuzita/Rinita/Deviatie de sept/Sarcina
- 4Horcaiala? traheita?
- 2Operatie sinuzita sinoidala
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: