Sinuzita cronica

Am facut o radiografie si mi sa dat citita avand Opacefiere neomogena a sinusurilor maxilare.Voal fin al sinusurilor frontale.Am fost la medic ORL-ist si mi-a spus ca am sinuzita cronica si sa i-au numai spray nazal.Cine ma poate ajuta si pe mine??Cum ma pot vindeca?
2 comentarii

1 consult stomatolog si radiografii la radacina dintilor de sub acel sinus.. unde este opacifait mai tare..sau s avada medicul stomatolog daca nu sunt infectii dnetare sus, sub sinsu..de acolo poate fi sinusita
2 un consult la alt medic ORL sa vezi daca nu e de operat o deviatie de sept sau rinita
2 un consult la alt medic ORL sa vezi daca nu e de operat o deviatie de sept sau rinita

Mi-a spus medicu ca am deviatie de sept...Dar ca pe radiografie nu ar fi infectie..O sa incerc si la alt medic ORL-ist...Problema e ca durerile de cap sunt dese, respir greu, dimineata cand ma trezesc suflu nasu cu vase de sange si fac febra :(.Si citirea radiografiei mi-a facut-o la RX si de acolo mi-a spus ca am Opacefiere neomogena a sinusurilor maxilare.Voal fin al sinusurilor frontale sa ma duc la ORL...Voi incerca un alt medic
Va multumesc!!
Va multumesc!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 9rino sinuzita si deviatie de sept
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 4Polipoza nazala + Deviatie de sept + Sinuzita
- 4Apasari craniene; Sinuzita?
- 1sinuzita cronica maxilara-etmoidala-sfenoidala
- 7Ganglion inflamat (polipi+sinuzita+carii)
- 3sinusita polipoasa
- 1Rezistenta la bauturi reci
- 2am o sinuzita cronica de mult timp
- 5sinuzita cronica
- 4PROBABIL Sinuzita
- 1Sinuzita cred.
- 31Pret operatie sinuzita
- 1Probleme cu sinuzita
- 1Sinuzita cronica
- 4Secreții nazale cu sânge
- 2Sinuzita
- 2Durere gat, sinuzita