Sinuzita cronica
Am facut o radiografie si mi sa dat citita avand Opacefiere neomogena a sinusurilor maxilare.Voal fin al sinusurilor frontale.Am fost la medic ORL-ist si mi-a spus ca am sinuzita cronica si sa i-au numai spray nazal.Cine ma poate ajuta si pe mine??Cum ma pot vindeca?
2 comentarii
1 consult stomatolog si radiografii la radacina dintilor de sub acel sinus.. unde este opacifait mai tare..sau s avada medicul stomatolog daca nu sunt infectii dnetare sus, sub sinsu..de acolo poate fi sinusita
2 un consult la alt medic ORL sa vezi daca nu e de operat o deviatie de sept sau rinita
2 un consult la alt medic ORL sa vezi daca nu e de operat o deviatie de sept sau rinita
Mi-a spus medicu ca am deviatie de sept...Dar ca pe radiografie nu ar fi infectie..O sa incerc si la alt medic ORL-ist...Problema e ca durerile de cap sunt dese, respir greu, dimineata cand ma trezesc suflu nasu cu vase de sange si fac febra :(.Si citirea radiografiei mi-a facut-o la RX si de acolo mi-a spus ca am Opacefiere neomogena a sinusurilor maxilare.Voal fin al sinusurilor frontale sa ma duc la ORL...Voi incerca un alt medic
Va multumesc!!
Va multumesc!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 182sinuzita si hipertrofie de cornete nazale
- 3help! oare am sinuzita?
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 4Este posibil sa mi se fi declansat sinuzita?
- 5sinuzita, alergie curent?
- 18Meatotomie Inferioara
- 5Sinuzita maxilalara purulenta
- 40sinuzita afecteaza ochii?
- 3Sinuzita, oare?
- 2Sinuzita + rinita alergica, nu mai stiu ce sa iau
- 6Dureri mari de cap, nas infundat
- 1Cu ce sa fac inhalatii pt sinuzita cronica si laringita?
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 3am fost diagnosticata in urma radiografiei saf cu opacifieresinus maxilar stang
- 3de ani de zile ma chinuie o sinuzita
- 1Sinuzita, durere de ochi
- 3Sinuzita cronica etmoidala
- 6Otita acuta medie si sinuzita
- 2Durere gat, sinuzita
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: