sinusita polipoasa

buna seara, as dori sa intreb daca nu exista tratament medicamnetos pentru sinusita poipoasa bilaterala, si pentru adenoizi gr.2-3.e vorba despre un copil de 4 ani si jumatate.deja demult nu respira fara picaturi, desi un timp ne-a ajutat doar apa de mare 22promile.medicii in RMoldova ne sfatuiesc operatia, mie mie frica...va multumesc
3 comentarii

pe forum gasiti..cum trebuie schimbat regimul alimentar a copilului..fiindaca acolo e problema si daca nu reusiti..nu exista vindecare
pe forum gasiti cum se fac inhalatii. aerosoli, splaturi nazale, si trtamentul cu COLARGOL care poate micsora chimic polpiii in volum
daca dupa 3 cure de tratament cate 10 zile... nu este rezultat.. atunci se ajunge la operatie
pe forum gasiti cum se fac inhalatii. aerosoli, splaturi nazale, si trtamentul cu COLARGOL care poate micsora chimic polpiii in volum
daca dupa 3 cure de tratament cate 10 zile... nu este rezultat.. atunci se ajunge la operatie

multumesc, pentru raspuns.poate reusim cu adenoizii, dar ce ziceti de sinusita polipoasa? va multumesc ca ati raspuns repede.

copii l a4 ani..NU fac sinuzita polipoasa.. este o eroare de diagnostic sau ati inteles gresit

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 21Sinuzita maxilo-faciala purulenta dreapta cu comunicare consecutiva, va rog, urgent!
- 6Sinuzita nu mai trece!
- 9sinuzita cronica acum 3 ani
- 14Sinuzita si miros neplacut
- 13probleme cu mucisorii la bebe de11 luni
- 40sinuzita afecteaza ochii?
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 3dupa raceala, mi-a ramas flegam intre nas si gat SINUZITA?
- 6Raport Medical CT Sinusuri - Necesita Operatie?
- 1Sinuzita cred.
- 1Sinuzita de 3 luni?
- 4Sinuzita cronica etmoidal pasagital stanga calcificata. Ajutor va rog!
- 5DEVIATIE SEPT SINUZITA CRONICA
- 5starea de rau in sinuzita acuta - pt domnul dr Flueraru daca se poate
- 1Ajutati-ma! ameteli foarte mari, dureri de cap cu greturi, confuzie si nu pot suporta lumina
- 5Rinita, Sinuzita sau Rinosinuzita
- 2Sinuzita
- 0Sinuzita -picături nazale
- 19Otita medie serioasa + deviatie de sept + sinuzita
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: