Sinucidere
Am hotărât că începând de astăzi voi incerca sa mă sinucid prin otrăvire și nu vreau sa detaliez exact dar am in cap o combinație extrem de periculoasa!
Viața a devenit insuportabila și am ajuns la capătul puterilor!
Lumea va fii mai buna fara mine și sunt convins de asta!
Vă mulțumesc pentru TOT!
Viața a devenit insuportabila și am ajuns la capătul puterilor!
Lumea va fii mai buna fara mine și sunt convins de asta!
Vă mulțumesc pentru TOT!
3 comentarii
Ia-ți medicamentele și te vei simți mai bine. Dacă simți că acestea nu-și fac efectul vorbește cu psihiatrul.
Viața e făcută și cu bune și cu rele. Cele rele sunt date ca să-ți dovedești ție că le poți depăși.
Gândește-te că ai reușit să depășești de fiecare dată aceste stări, deci n-are sens să intri în panică.
Viața e făcută și cu bune și cu rele. Cele rele sunt date ca să-ți dovedești ție că le poți depăși.
Gândește-te că ai reușit să depășești de fiecare dată aceste stări, deci n-are sens să intri în panică.
---------*
Te poate ajuta sa intelegi de unde pot veni aceste ganduri obsesive + si idei/practici sa iti ameliorezi situatia.are titrare ro.uita-te, iti poate fi de ajutor.
(*modificat de admin)
Te poate ajuta sa intelegi de unde pot veni aceste ganduri obsesive + si idei/practici sa iti ameliorezi situatia.are titrare ro.uita-te, iti poate fi de ajutor.
(*modificat de admin)
Marius, cum te mai simți? Ai reușit să depășești momentul dificil în care te aflai?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37Care este cea mai usoara metoda de a te sinucide ?
- 2Ganduri de sinucidere
- 4Sinucidere
- 3Barbiturice
- 9Vreau sa ma omor
- 4Fratele meu a avut o tentativa de suicid, iar acum refuza orice ajutor.
- 6Stare accentuată de rau
Mai multe informații despre: amenintarea cu sinuciderea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: