Sinucidere

01-06-2019
Marius1577
Nu este medic/terapeut
Marius1577
Am hotărât că începând de astăzi voi incerca sa mă sinucid prin otrăvire și nu vreau sa detaliez exact dar am in cap o combinație extrem de periculoasa!
Viața a devenit insuportabila și am ajuns la capătul puterilor!
Lumea va fii mai buna fara mine și sunt convins de asta!
Vă mulțumesc pentru TOT!
3 comentarii
1
01-06-2019, ora 12:59
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Ia-ți medicamentele și te vei simți mai bine. Dacă simți că acestea nu-și fac efectul vorbește cu psihiatrul.
Viața e făcută și cu bune și cu rele. Cele rele sunt date ca să-ți dovedești ție că le poți depăși.
Gândește-te că ai reușit să depășești de fiecare dată aceste stări, deci n-are sens să intri în panică.
0
03-06-2019, ora 23:02
EuMeEU
Nu este medic/terapeut
EuMeEU
---------*

Te poate ajuta sa intelegi de unde pot veni aceste ganduri obsesive + si idei/practici sa iti ameliorezi situatia.are titrare ro.uita-te, iti poate fi de ajutor.

(*modificat de admin)
0
05-06-2019, ora 13:31
Psihologie, București
Marius, cum te mai simți? Ai reușit să depășești momentul dificil în care te aflai?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul