sindromul ovarelor polichistice..
buna fetelor!!dunt noua pe acest forum si am si eu o mare problema..de 4 luni ne chinuim sa facem un bebe si nimic.am fost la ginecolog si am fost diagnosticata cu acest sindrom al ovarelor polichistice.tin sa specific ca nu am mai avut cm de 4 luni.. dupa teste si analize, si ecograf mi-a rezultat un uter oerte mic si niste ovare foarte mari!! concluzia: nu pot face bebe!! si noi chiar ne dorim fosrte mult unul!!mi-a dat dna doctor utrogestan de 100mg 2 pe zi si mai apoi sa iau diane 35, timp de 3 luni, poate se va intampla mai apoi minunea de a avea un ingeras!!!! a mai avut cineva probl de acest gen?ast un rasp!
1 comentarii
Buna, nu stiu daca te va ajuta ce iti spun eu dar incerc..Eu am fost diagnosticata cu acest sindrom la varsta de 17 ani(aveam acnee foarte puternica, pilozitate excesiva, uterul mic, insa pe ovare nu aveam chisturi)si singurul tratament care l-am urmat a fost diane 35.Am luat 1 an de zile apoi am facut pauza 6 luni...si toate simptomele SOP au revenit..a trebuit sa reiau diane 35 inca un an.De curand am fost la un medic endocrinolog din Cluj si am descoperit probleme la glanda tiroida, am oprit diane 35 si am inceput sa iau ca si tine utrogestan.De la utrogestan, mi s-a oprit de tot ciclul menstrual(care si asa dura anormal de putin 1 zi, 2)Mie mi-a facut foarte rau Utrogestan.Ca sa revina ciclul menstrual am luat Duphaston, timp de 5 zile.Dupa 3 zile mi-a venit si am inceput sa iau iar Diane.Acest Sindrom al ovarelor polichistice din pacate nu prea se vindeca(doar se trateaza si se amelioreaza simptomele) si de multe ori se asociaza cu infertilitate dar cu tratament corespunzator sunt sanse(nu stiu cat de mari)sa duci la bun sfarsit o sarcina.Insa uterul mic..nu sunt medic si nu vreau sa ma pronunt.Mie medicul mi-a zis in fata ca sansele de a ramane insarcinata sunt aproape nule.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Diferenta dintre ovare micropolichistice si polichistice
- 5Ecografie intravaginala la virgina?
- 6Rezultat computer tomograf
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 6Regret ce am facut.
- 1ovare polichiste
- 8Ecografie utero-vaginala.
- 4Ovarita chistica?
- 1Sindromul ovarelor polichistice - Testosteron crescut - Acnee
- 2Doctorul mi a spus ca sunt infertila
- 1ovare polichistice
- 11Ovare polichistice!
- 0Gravida sau nu?
- 3Intarzierea menstruatiei
- 1Ovare polichistice
- 0Infecții urinare repetate cu durere de ovar in partea dreapta
- 1Balonare, înțepături în abdomen dedesubtul buricului
- 1Lama de lichid Douglas
Mai multe informații despre: Sindromul ovarului polichistic ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: