sindromul down, fetita 10 luni + probleme cu vederea
fetita mea are sindr down si are10 luni.as vrea sa stiu daca este predispusa la probleme cu vederea? (tin sa precizez ca la ochii ei partea alba la colturi int si ext au o nuanta de gri)
1 comentarii
Copiii cu Down au, in general, probleme cu imunitatea su cu controlul muschilor. De aceea musculatura trebuie exersata de mic, iar orice infectie trebuie tratata cu seriozitate.
Copiii acestia au, in proportie mai mare decat ceilalti copii, malformatii cardiace (40%), digestive (10%) si oculare, dar acesata nu inseamna ca orice copil cu Down le are pe toate.
In cadrul controalelor pe care le veti face pentru obtinerea certificatului de handicap, vedeti daca fetita dvs le are si actionati in consecinta.
Uitati un articol despre sdr Down, mie mi s+a parut explicit:
http://www.nou-nascuti.ro/agenda_medicala.html?id=378
Copiii acestia au, in proportie mai mare decat ceilalti copii, malformatii cardiace (40%), digestive (10%) si oculare, dar acesata nu inseamna ca orice copil cu Down le are pe toate.
In cadrul controalelor pe care le veti face pentru obtinerea certificatului de handicap, vedeti daca fetita dvs le are si actionati in consecinta.
Uitati un articol despre sdr Down, mie mi s+a parut explicit:
http://www.nou-nascuti.ro/agenda_medicala.html?id=378
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cavc+sindr down
- 4ochi rosii, vedere slabita, lacrimari si mancarimi
- 3cam de 5 ani nu vad clar cu ochiul stang, ce este de facut ?
- 0hematom?copil cu sindrom down
- 1vedere slabita dupa efort
- 1sindromul down?
- 2sindrom down
- 1risc de sindrom down crescut in urma analizei de dublu test..un raspuns va rog
- 1intunecarea vederii
- 20ochii slabi in cap dupa purtarea ochelariilor pe nas
- 296Test ADN fetal in sangele matern - Harmony, Panorama - risc mare dublu test
- 1Ochi bolnavi
- 1Nu vad cu un ochi.
- 2Trisomia 21 libera și omogena
- 2Risc de sinfromul down al fatului
- 5Vedere neclara/ slăbită, concentrare și atenție slăbită, ureche înfundată rareori etc
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
Mai multe informații despre: Sindromul Down vederea slabita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: