simptome reale ale anxietatii sau ?

06-01-2016
utilizator_174348
Nu este medic/terapeut
utilizator_174348
Buna ziua
---------* am si eu o problema foarte grava am unele simptome si nu stiu daca sunt de la anxietate sau sunt reale, sper sa ma ajutati voi sa descopar, multumesc mult anticipat

La gat am o senzatie asa de moliciune a muschiilor inclusiv ceafa, si am si unele furnicaturi cand daca apas pe ele simt 2, 3 cm zona acceea dupa aia dispare, uneori am momenten cand numai simt deloc gatu si ceafa si trebuie sa ma pun intins in pat culcat cu ceafa ca sa le simt
La frunte tot ceva de genu am, prima oara cand mi-a aparut adica acum vreo 2 luni, am avut niste goluri mentale parca aveam fruntea goala, nu puteam sa gandesc, nu puteam nici makar vorbi in momentele alea, acum vad ca m-a lasat putin, da simt pielea fruntii slabita si uscata si nu o mai simt cum o simteam inainte sa imi apara asta, e foarte greu de descris simptomele aste, parca, am si furnicaturi la fel pe frunte, ma incurca foarte mult la vorbire chestia asta cu fruntea, cand vreau sa port un dialog cu cineva, numai pot gandi limpede din cauza asta cu fruntea

Acum de ceva vreme din noaptea de revelion mi-a aparut o chestie la spate parca toti muschii spatelui sunt molesiti asa, practic cum sa zic, parca nu i-as mai simti intariti, si chestia asta ma jeneaza la maxim, nu pot merge mult pe jos din cauza chestiei aste

sa fie oare simptome de anxietate sau sunt niste simptome reale ?

(*modificat de admin)
5 comentarii
0
06-01-2016, ora 14:47
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Va recomand sa faceti un control neurologic; simptomele pot fi efecte secundare ale unor inflamatii in zona cervicala sau a capului (nevralgii). Pot fi facute teste de functionare a musculaturii (prin electrostimulare). Doar dupa ce epuizati aceste variante putem avea mai multe date

Valentin Pescaru
psiholog clinician-psihoterapeut-sexolog
0
07-01-2016, ora 00:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sau efecte secundare de la antipsihoticul pe care il iei. Si eu m-am confruntat cu asa ceva in zona spatelui si a mainilor.
Sa iesi afara din casa, sa nu stai numai la calculator ca ti se lasa muschii !
0
07-01-2016, ora 09:48
utilizator_174348
Nu este medic/terapeut
utilizator_174348
clara ca tratament iau argofan, depakine, romparkin si anxiar, si urmeaza sa fac injectia rispolept consta 25 mg
0
07-01-2016, ora 09:48
utilizator_174348
Nu este medic/terapeut
utilizator_174348
si cam cat timp te-a tinut pe tine senzatiile alea cu muschii slabiti ?
:D daca nu te superi ca te intreb
0
07-01-2016, ora 10:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
M-au tinut cateva luni dar nici acum nu sunt prea bine. Muschii spatelui si muschii mainilor. Vezi ca prospectul de la Depakine scrie la Efecte secundare dureri musculare si slabiciune musculara (rabdomioliza). O fi de la Depakine. Trebuie sa iei prospectele la rand si sa mai iesi un pic din casa. Iesi cu parintii pe la cumparaturi daca nu poti singur. Eu am facut prostia sa stau intr-o iarna 2 luni numai in casa si imi cazusera muschii. Am avut probleme dupa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul