ce poate fi ?

14-12-2015
utilizator_174348
Nu este medic/terapeut
utilizator_174348
de vreo luna am un simptom la frunte sau la cap numai stiu nici eu, o senzatie de cap gol, uneori e slab, alteori simt capu complet gol si numai pot vorbi deloc, sau sa gandesc, cum as putea sa scap de senzatia asta, iau depakine, argofam, anxiar, si romparkin, si aryzalera si vad ca tot nu scap
2 comentarii
0
15-12-2015, ora 14:25
marian54
Nu este medic/terapeut
marian54
Simptomul asta de, , cap golit, , , de lipsa de continut si fluiditate il am si eu ; mai putin senzatia fizica de localizare intr o anume parte a capului, care cred ca i mai degraba subiectiva la tine.
Depresie mai mult sau mai putin severa, anxietate si ce o mai fi in gama adiacenta...
Am mai avut o astfel de cadere acum 10 ani si a durat vreo 9 luni, dupa care mi am revenit sa zic aproape miraculos ( senzatia de, , luminare, , , de revenire a intelectului si a fostului ego a fost cat se poate de rapida pe cat fusese caderea, de la o zi la alta si pe parcursul a 3 sau 4 saptamani ).
Din pacate, am fost suficient de idiot incat sa nu constientizez gravitatea situatiei si am revenit la vechiul stil de viata, adica petreceri, alcool si tutun la greu, coroborate cu factorul principal - munca de raspundere fara pauza ani intregi, sub imperiul target urilor tot mai mari.
Pana cand incet incet am clacat si am redevenit, , leguma, , si pe masura ce trece timpul, cred tot mai putin intr o a 2 sansa.
Shit happens, aviz celor ce simt ca pierd controlul si se incapataneaza sa si forteze limitele, chiar si cand se aprinde ledul de avarie.
Inchei cu o lozica care pare asa banala celor care nu sunt pusi in situatia noastra - sanatate, ca i mai buna decat toate :-)
0
15-12-2015, ora 17:07
utilizator_174348
Nu este medic/terapeut
utilizator_174348
si nu sti cat ma tine chestia asta ca e foarte deranjanta, nu pot comunica, nu pot face nimic, dorm toata ziua :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul