simptome dupa histerectomie subtotala partiala
Buna, tuturor
acum 2 luni m-am operat de histerectomie subtotala partiala-mai am ceva din uter, un ovar si colul.
dupa operatie, nu pot spune ca am avut mari probleme, iar timp de 3 saptamani m-am simtit chiar bine.
de vreo 5 zile insa, am iar acele simptome ca dupa operatie-ma doare inauntru, resimt o durere mai acuta in p dreapta, unde am ovarul ramas. mentionez ca nu mi-a mai venit ciclul-deja au trecut 2 luni de la operatie (am 28 ani, a-propos).
este posibil ca, din cauza acestui fapt, sa resimt aceste dureri (cred ca era perioada cand ar fi trebuit sa am ciclul).
de altfel, doctorul mi-a recomandat sa imi provoace ciclul-am 28 ani. e bine sau mai bine raman asa, fara?
stiu ca in mod normal, te vindeci total dupa 6 luni, dar este posibil sa te simti bine-bine o perioada, si apoi sa nu te mai simti la fel?
vreau doar sa mai cer si alte opinii
acum 2 luni m-am operat de histerectomie subtotala partiala-mai am ceva din uter, un ovar si colul.
dupa operatie, nu pot spune ca am avut mari probleme, iar timp de 3 saptamani m-am simtit chiar bine.
de vreo 5 zile insa, am iar acele simptome ca dupa operatie-ma doare inauntru, resimt o durere mai acuta in p dreapta, unde am ovarul ramas. mentionez ca nu mi-a mai venit ciclul-deja au trecut 2 luni de la operatie (am 28 ani, a-propos).
este posibil ca, din cauza acestui fapt, sa resimt aceste dureri (cred ca era perioada cand ar fi trebuit sa am ciclul).
de altfel, doctorul mi-a recomandat sa imi provoace ciclul-am 28 ani. e bine sau mai bine raman asa, fara?
stiu ca in mod normal, te vindeci total dupa 6 luni, dar este posibil sa te simti bine-bine o perioada, si apoi sa nu te mai simti la fel?
vreau doar sa mai cer si alte opinii
4 comentarii
Eu zic sa mai ai putina rabdare ca oricum organismul trebuie sa se obisnuiasca in timp cu modificarile survenite in orma acestei operatii, iar cu ciclul cred ca ar trebui sa optezi pentru provocare.
tocmai am fost la medic
deja am o alta complicatie: am un chist pe singurul ovar pe care il mai am-de aceea simteam dureri asa mari, de nu mai puteam sa stau in fund
este posibil ca in doar 3 saptamani sa se dezvolte asa mult incat sa trebuiasca operat ?(s-ar putea sa se opteze initial pt o punctie, inainte de operatie). acum 3 sapt am fost eu la medic pt control dupa histerectomie si nu s-a vazut nimic.
tocmai absenta ciclului sa fi determinat aparitia si evolutia sa asa de rapida?
deja am o alta complicatie: am un chist pe singurul ovar pe care il mai am-de aceea simteam dureri asa mari, de nu mai puteam sa stau in fund
este posibil ca in doar 3 saptamani sa se dezvolte asa mult incat sa trebuiasca operat ?(s-ar putea sa se opteze initial pt o punctie, inainte de operatie). acum 3 sapt am fost eu la medic pt control dupa histerectomie si nu s-a vazut nimic.
tocmai absenta ciclului sa fi determinat aparitia si evolutia sa asa de rapida?
ESTE NORMAL SA NU VINA MENSTRUATIA DUPA 40 ZILE DE LA HISTERECTOMIE subtotala?
Si eu am făcut o operație de hister.subtotala.
Mai am ovarele, ttrompele si colul.Ieri, am avut două săptămâni de la operație.Deocamdată mă simt ok, nu prea fac efort,.AM 48 de ani.După cât timp pot să o iau pe nepoțică mea în brațe?Să fac efort?
Sănătate tuturor
Mai am ovarele, ttrompele si colul.Ieri, am avut două săptămâni de la operație.Deocamdată mă simt ok, nu prea fac efort,.AM 48 de ani.După cât timp pot să o iau pe nepoțică mea în brațe?Să fac efort?
Sănătate tuturor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8histerectomie totala
- 9Exista posibilitatea sa mai fac copii?
- 3Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
- 3fibromul uterin + hiperplazie simpla de endometru
- 4Sa fac histerectomia?
- 5Dureri abdominale cistita cronica
- 5Durere mare in timpul actului sexual dupa histeroctomie
- 3Histerectomia
- 7histerectomie totala si anexectomie bilaterala
- 0Histerectomie totala interanexiala -operata in 02.08.2011
- 1Menopauza indusa de histerectomie
- 7adenocarcinomul si fizioterapia
- 27Histerectomie totala
- 5Neo sigmoidian colon descendent
- 0Usturime puternica dupa operatia de histerectomie totala
- 0Intrebare - scurgeri dupa histerectomie
- 0Complicații histerectomie totală
- 7Mama mea are probleme dupa extirparea colului uterin și a ovarelor
- 0Dr Parvulescu ginecologie si Asistenta Alina, SpitalulMilitarB, cea mai buna echipa!
Mai multe informații despre: Histerectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: