De cateva luni ma dor tare rau incheieturile de la maini, coatele genunchi si degetele de la maini

Buna ziua, acum doi ani si jumatate am suferit o interventie..histerectomie totala, a decurs bine, recuperarea buna, dar de cateva luni ma dor tare rau incheieturile de la maini, coatele genunchi si degetele de la maini Nu am luat absolut niciun tratament, va rog din suflet daca imi puteti spune ce poate fi ca pe zi ce trece ma afecteaza mai mult.Multumesc.
1 comentarii

Buna ziua
Trebuie sa mergeti la un medic ortoped/reumatolog, sa faceti un set de analize specific, cauzele pot fi multe si trebuie evaluata clinic si paravlinic. Mai ales ca aveti histerectomie totala.
O zi buna
Dr Tarek Nazer
Trebuie sa mergeti la un medic ortoped/reumatolog, sa faceti un set de analize specific, cauzele pot fi multe si trebuie evaluata clinic si paravlinic. Mai ales ca aveti histerectomie totala.
O zi buna
Dr Tarek Nazer

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Histerectomie
- 2dupa o histerecromie totala si anexectomie bilaterala am probleme cu constipatia
- 11oare am lupus?
- 7durere oase: incheieturile degetelor, ale mainilor, genunchi in partea de spate si articulatiile
- 14am dureri de oase...
- 33Dureri de articulatii
- 4ma doare de mor in spatele genuchiului acolo la indoitura genuchiului...
- 4dureri de oase si de articulatii
- 4magne b6
- 21Dureri articulare dupa chimioterapie
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 4Dureri de articulatii si oase
- 2Dureri oase
- 5Neo sigmoidian colon descendent
- 27dureri deget picior şi oase
- 0ameţeli, dureri de oase şi muschi
- 2Hiserectomie totala +hernie abdominala operate impreuna.
- 0Operatie histeroctomie totală bilaterală
- 1Dureri osteoarticulare sau alta problema?
Mai multe informații despre: Histerectomia durerea osteoarticulara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: