Simptome diverse

31-10-2018
Air23
Nu este medic/terapeut
Air23
Buna ziua.

De mai mult de un an am multiple simptome, pe care le-am investigat ia rezultatele au fost in regula! Am facut investigatii diverse: RMB cerebral, Endoscopie, Colonoscopie, Bronhoscopie si CT pulmonar etc. Analize de sange de toate felurile. Totul este in regula.

Totusi, anumite simptome se pastreaza si nu le gasesc explicatie:
- pulsul care o ia razna de mai multe ori, urcand la 100 si uneori si spre 110-120, fara efort, asa dintr-o data si tot dintr-o data se linisteste singur, dupa un timp;
- senzatia de ameteala, ca aceea cand te trezesti dupa ce ai baut mai mult seara;
- o singura data a fost si senzatie ca s-a invartit casa cu mine de doua ori dar a trecut repede, dupa vreo 15 minute;
- momente in care simt ca parca se misca creierul in cap si ma apasa asa de la ceafa spre fata, in interior sau pur si simplu e senzatia ca se misca interiorul capului;
- apasare pe ochi, ochii grei de multe ori;
- dureri de cap frecvente, nu neaparat tari dar parca uneori ma strang ca intr-o menghina;
- momente in care ma ia cu caldura in tot corpul sau in ceafa si la urechi, care se si innrosesc;
- oboseala frecventa;
- intepaturi, junghiuri in zona pieptului si in zona inimii;
- junghi in zona omoplatului stang care uneori se accentueaza foarte tare, alteori dispare si mai apare peste mai multe zile;
- dureri in bratul stang uneori mai sus si ca o apasare foarte puternica in partea de sus alterori dureri in toata mana, pot dura mai multe zile si dispar dar apar din nou la un moment dat si coincidenta sau nu parca apar atunci cand e si pulsul mai mare;
- dureri in umarul stang;
- dureri in ceafa;
- zona muschilor de la ceafa contractata;
- dureri de maxilar, care uneori se duc si spre ureche;
- uneori dureri si de dinti;
- dureri in gat, fare vreun motiv de raceala;
- senzatia de furnicaturi, amortela in obraji si in fata in general;
- moleseala;
- senzatie de greata;
- momente in care pare ca tensiunea oscileaza sus si jos, fata de limitele normale;
- senzatie de parca ma strange gatul.

Cele mai frecvente sunt pulsul ridicat, senzatia de ameteala, ochii grei, durere in brat care apare atunci cand am o perioada cu pulsul mare, contractarea muschilor cefei, oboseala. Un ultima perioada s-au accentuat si junghiul din omoplat, dureri in maxilar, durere in brat si umar, apasare pe zona inimii in fata, caldura care ma ia la cap sau in tot corpul, furnicaturi/senzatie de amorteala a fetei, durei de gat. In plus, parca pulsul creste asa mare dupa ce mananc, cand sunt balonat. Poate preseaza gazele si de aceea.

Cardiolog sunt investigat: EKG repaos, EKG efort, eco de cord, holter EKG, holter tenisune si toate au iesit ok. Ma gandesc insa sa nu fie totusi ceva cu inima si sa fiu intr-o faza de preinfarct. Sunt si panicos de felul meu dar pulsul creste si fara sa ma panichez de ceva anume! Sunt si fumator.

Sa fie nevoie sa fac si un Angio CT coronarian? sa fie ceva probleme la inima?
Mentionez ca joc tenis foarte des, intr-un circuit de amatori si nu am avut probleme de genul: sa nu mai pot respira, sa am dureri in piept; sa nu duc meciurile la capat, unele dintre ele si de 3 ore!
Multumesc.
1 comentarii
0
24-10-2021, ora 01:04
alessandrau
Nu este medic/terapeut
alessandrau
buna.ai aflat cauza?Acelesi simp am si eu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici