Sforaitul-o mare problema!
Buna seara. Am o mare problema, sforai.am 52 kg, nu sunt probleme cu inima, nu stiu daca am sau nu polipi...de ce se intampla asta? si cea mai mare jena e ca partenerul meu face nopti albe...cum se poate rezolva? daca se constata ca am polipi si ma operez, se va rezolva? sau daca nu, am citit despre tesutul in exces...va rog sa imi raspundeti si daca se poate rezolva...multe multumiri astept un raspuns.
5 comentarii
DA.. se poate rezolva aceasta problema si ambulator.. prin mici interventii cu Radiofrecventa !
daca puteti sa veniti la Pascani.. sunati la 0744 196583 pentu programare
daca puteti sa veniti la Pascani.. sunati la 0744 196583 pentu programare
buna ziua! postez si eu aici pt ca situatia e similara. adica femeie, inca tanara, sforai de se zguduie casa. pb a inceput acum 4 ani in timpul sarcinii dar nu s-a remediat dupa ce am nascut. tot in timpul sarcinii am luat foarte mult in greutate si am ramas cu 82 kg de la 58. sa fie sforaitul o urmare a obezitatii? ce pot sa fac? este periculos pt inima sau creier sau e doar rusinos ?.
va multumesc!
va multumesc!
dora.
greutatea in plus..este o problema, este un efort pentru inima.. cu o proasta vascularizatie a organelor.
Sforaitul este din cauza mai multor probleme..( nazale, a luetei alungite, valului palatin flasc... hipertrofiei amigdalelor..)
se pot rezolva toate dar.. TREPTAT. cate o mica interventie la fiecare 3 luni.. si putem inbunatati respiratia nazala, sa scurtam lueta si sa facem ca valul palatin sa nu mai vibreze asa de mult !
Dupa o scanare la ELECTROSOMATOGRAF.. o sa puteti tine un regim Personalizat care o sa va ajute sa va reveniti la greutatea normala, constitutionala ( conform varstei si inaltimei )
0744 196583 pentru programare.
greutatea in plus..este o problema, este un efort pentru inima.. cu o proasta vascularizatie a organelor.
Sforaitul este din cauza mai multor probleme..( nazale, a luetei alungite, valului palatin flasc... hipertrofiei amigdalelor..)
se pot rezolva toate dar.. TREPTAT. cate o mica interventie la fiecare 3 luni.. si putem inbunatati respiratia nazala, sa scurtam lueta si sa facem ca valul palatin sa nu mai vibreze asa de mult !
Dupa o scanare la ELECTROSOMATOGRAF.. o sa puteti tine un regim Personalizat care o sa va ajute sa va reveniti la greutatea normala, constitutionala ( conform varstei si inaltimei )
0744 196583 pentru programare.
multumesc mult pt raspuns, domnule dr !
eu sunt din bucuresti deci nu prea ar fi ocazii sa ajung pe acolo.intr-o zi sper totusi sa incep sa imi rezolv pb de sanatate pt ca se inmultesc.
eu am respirat mereu pe gura, de cand eram copil. adica respir si pe nas, dar nu simt ca intra suficient aer mai ales la efort si cand dorm. dorm cu gura deschisa. la fel doarme si copilul meu de 3 ani. care o fi explicatia? polipi? deviatie de sept? ca nu prea stiu...
eu sunt din bucuresti deci nu prea ar fi ocazii sa ajung pe acolo.intr-o zi sper totusi sa incep sa imi rezolv pb de sanatate pt ca se inmultesc.
eu am respirat mereu pe gura, de cand eram copil. adica respir si pe nas, dar nu simt ca intra suficient aer mai ales la efort si cand dorm. dorm cu gura deschisa. la fel doarme si copilul meu de 3 ani. care o fi explicatia? polipi? deviatie de sept? ca nu prea stiu...
trebue sa fie vazut la ORL.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 182sinuzita si hipertrofie de cornete nazale
- 10Sforaie foarte tare - tratament?
- 8nu stiu sa ma controlez
- 11fetita de 4 ani sforaie noaptea
- 12vegetatii adenoide
- 3am probleme cu sforaitul, ce ma sfatuiti sa fac?
- 4respir doar pe gura si sforai ingrozitor
- 2sforaitul la copii
- 1'nas infundat si sforait '
- 5exista tratament pentru sforait?
- 3fetita mea respira greu noaptea si sforaie
- 1Sforai cand dorm pe spate
- 5Sforăitul nocturn distruge creierul
- 2Otita si sforait copil 4 ani
- 4se sufoca noaptea in somn mai exact 3, 4 luni...
- 1sforait la copil 6 ani
- 5Sforaitul - problema mare - URGENT
- 1Sforăitul o problema!!! Pentru d.nul dr. Flueraru
Mai multe informații despre: Sforaitul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: