Sforaitul-o mare problema!

24-01-2010
goldenfish
Nu este medic/terapeut
goldenfish
Buna seara. Am o mare problema, sforai.am 52 kg, nu sunt probleme cu inima, nu stiu daca am sau nu polipi...de ce se intampla asta? si cea mai mare jena e ca partenerul meu face nopti albe...cum se poate rezolva? daca se constata ca am polipi si ma operez, se va rezolva? sau daca nu, am citit despre tesutul in exces...va rog sa imi raspundeti si daca se poate rezolva...multe multumiri astept un raspuns.
5 comentarii
0
24-01-2010, ora 22:30
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
DA.. se poate rezolva aceasta problema si ambulator.. prin mici interventii cu Radiofrecventa !
daca puteti sa veniti la Pascani.. sunati la 0744 196583 pentu programare
0
28-01-2010, ora 23:12
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
buna ziua! postez si eu aici pt ca situatia e similara. adica femeie, inca tanara, sforai de se zguduie casa. pb a inceput acum 4 ani in timpul sarcinii dar nu s-a remediat dupa ce am nascut. tot in timpul sarcinii am luat foarte mult in greutate si am ramas cu 82 kg de la 58. sa fie sforaitul o urmare a obezitatii? ce pot sa fac? este periculos pt inima sau creier sau e doar rusinos ?.
va multumesc!
0
29-01-2010, ora 09:23
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
dora.
greutatea in plus..este o problema, este un efort pentru inima.. cu o proasta vascularizatie a organelor.
Sforaitul este din cauza mai multor probleme..( nazale, a luetei alungite, valului palatin flasc... hipertrofiei amigdalelor..)
se pot rezolva toate dar.. TREPTAT. cate o mica interventie la fiecare 3 luni.. si putem inbunatati respiratia nazala, sa scurtam lueta si sa facem ca valul palatin sa nu mai vibreze asa de mult !
Dupa o scanare la ELECTROSOMATOGRAF.. o sa puteti tine un regim Personalizat care o sa va ajute sa va reveniti la greutatea normala, constitutionala ( conform varstei si inaltimei )
0744 196583 pentru programare.
0
31-01-2010, ora 18:05
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
multumesc mult pt raspuns, domnule dr !
eu sunt din bucuresti deci nu prea ar fi ocazii sa ajung pe acolo.intr-o zi sper totusi sa incep sa imi rezolv pb de sanatate pt ca se inmultesc.
eu am respirat mereu pe gura, de cand eram copil. adica respir si pe nas, dar nu simt ca intra suficient aer mai ales la efort si cand dorm. dorm cu gura deschisa. la fel doarme si copilul meu de 3 ani. care o fi explicatia? polipi? deviatie de sept? ca nu prea stiu...
0
31-01-2010, ora 18:37
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
trebue sa fie vazut la ORL.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Remedii pentru sforăit - soluții acasă și tratamente posibile
  • Persoanele care sforăie au un risc crescut de apnee în somn și sunt mai puțin active
  • Apneea obstructivă în somn, un important factor de risc pentru cancer, indică un studiu
  • Sforăitul ar putea fi un indicator mai puternic de AVC decât obezitatea
  • Mai multă satisfacție în cuplu și mai puține conflicte după tratamentul apneei în somn
  •