Sfaturi onlne

Hey guys,
Voiam sa impartasesc cu voi o super experienta pe care am avut-o. De ceva timp ma supara o masea, pana cand a facut infectie si era necesara o vizita la medic. Avand experiente negative cu asa ceva, am cautat un pic pe net daca pot primi sfaturi online.
Am intrat pe facebook pe -------------* si am scris problemele pe care le am si daca imi pot da un sfat pentru a ameliora inflamatia.
Nu doar ca mi-au raspuns super repede, insa au fost si draguti pentru ca mi-au dat raspunsuri avizate si verificate de medici stomatologi.
Sper, daca veti avea nevoie, sa apelati la ei happy
(*modificat de admin)
Voiam sa impartasesc cu voi o super experienta pe care am avut-o. De ceva timp ma supara o masea, pana cand a facut infectie si era necesara o vizita la medic. Avand experiente negative cu asa ceva, am cautat un pic pe net daca pot primi sfaturi online.
Am intrat pe facebook pe -------------* si am scris problemele pe care le am si daca imi pot da un sfat pentru a ameliora inflamatia.
Nu doar ca mi-au raspuns super repede, insa au fost si draguti pentru ca mi-au dat raspunsuri avizate si verificate de medici stomatologi.
Sper, daca veti avea nevoie, sa apelati la ei happy
(*modificat de admin)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Student - chestionar pentru lucrarea de licenta
- 2Respiratie urat mirositoare
- 2Biorepair kids
- 1Ce inseamna medic dentist generalist
- 4Usturime limba
- 0Anunt recrutare consultanti produse Igiena Orala
- 3Seringa anestezic la stomatolog
- 1Gura uscata după periaj
- 0Curs igiena dentara
- 7O mica problema dentara!Va rog.