Sfat fractura epifiza distala radius cu deplasare

11-09-2018
Rbbrt
Nu este medic/terapeut
Rbbrt
Buna ziua. In urma cu o saptamana mi-am fracturat incheietura mainii drepte dupa ce am cazut pe mana in timpul unei activitati sportive. Dupa aprox. o ora am ajuns la spitalul judetean unde am facut o radiografie apoi doctorul ortoped a executat reducerea inchisa a fracturii si apoi mana mi-a fost imobilizata in gips pana la cot cu mentiunea ca trebuie tinuta 35 zile imobilizata. Dupa acestea am facut inca o radiografie de control iar doctorul mi-a aratat ca fractura a fost redusa bine si mi-a spus diagnosticul: fractura epifiza distala radius drept, cu deplasare. Dupa 6 zile am fost la control la acelasi doctor si dansul mi-a spus sa nu mai tin mana legata de gat, sa o las libera. Am facut o radiografie si dupa ce doctorul a vazut-o a spus ca este bine, iar peste 2 sapt mi se va inlocui gipsul. Atasez radiografia facuta ieri, aici: https://imgur.com/obOrrXk. Din pacate nu am reusit sa fotografiez primele 2 radiografii cu fractura initiala. Din ce am citit pe acest forum, am inteles ca o astfel de fractura se reduce deschis apoi se fixeaza cu o placa cu suruburi. Doctorul nu mi-a spus nimic de operatie, a redus-o direct. Acum va cer sfatul ptr ca nu stiu daca osul se poate prinde corect fara operatie. Va multumesc.

Varsta: 22 ani.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: