Sex neprotejat
Buna, am facut sex neprotejat cu prietena si mi a venit de mai multe ori sa ejaculez, m am controlat, iar la finalul actului am observat ceva sperma ln varful penisului. Specific ca nu am ejaculat deloc. Ea era in a 4-5 zi dupa menstruatie. Ce parere aveti?
2 comentarii
Poti sa o lasi insarcinata daca nu folosesti prezervativ. In timpul actului sexual se elimina lichid preejaculator care contine spermatozoizi.
Buna ziua
Din ceea ce scrieti imi dau seama ca nu detineti informatiile potrivite legate de sex, respectiv contraceptie.
In timpul excitatiei si respectiv actului sexual prin penis se elimina un lichid care are rol de lubrifiere. Lichidul respectiv contine, de cele mai multe ori, si spermatozoizi, ceea ce inseamna ca poate duce la o sarcina.
Din aceasta cauza actul sexual neprotejat poate duce la sarcina, iar utilizarea calendarului, din cauza impreciziei crescute, nu este cea mai buna solutie contraceptiva.
Cu alte cuvinte, in situatia de fata exista un risc de sarcina. Ar trebui sa fie mic avand in vedere ca este in perioada relativ sigura de dupa menstruatie dar nu poate nimeni evalua cat de mic/mare este acest risc. Si stiti cum se zice, nu exista situatia ”putin insarcinata”.
Va recomand sa va informati serios si responsabil despre contraceptie tocmai pentru a evita astfel de situatii neplacute.
Din ceea ce scrieti imi dau seama ca nu detineti informatiile potrivite legate de sex, respectiv contraceptie.
In timpul excitatiei si respectiv actului sexual prin penis se elimina un lichid care are rol de lubrifiere. Lichidul respectiv contine, de cele mai multe ori, si spermatozoizi, ceea ce inseamna ca poate duce la o sarcina.
Din aceasta cauza actul sexual neprotejat poate duce la sarcina, iar utilizarea calendarului, din cauza impreciziei crescute, nu este cea mai buna solutie contraceptiva.
Cu alte cuvinte, in situatia de fata exista un risc de sarcina. Ar trebui sa fie mic avand in vedere ca este in perioada relativ sigura de dupa menstruatie dar nu poate nimeni evalua cat de mic/mare este acest risc. Si stiti cum se zice, nu exista situatia ”putin insarcinata”.
Va recomand sa va informati serios si responsabil despre contraceptie tocmai pentru a evita astfel de situatii neplacute.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2perioada de fertilitate
- 1perioada fertila???
- 2ovulatia-perioada de fertilitate; va rog lamuriti-ma!!!!
- 5Cum calculez perioada fertila?
- 0cum calculez perioada fertila daca mia fenic CM de 2 ori???
- 0Perioada fertila
- 2perioada fertila
- 1care este perioada fertila?
- 2Perioada Fertila VA ROG SFATUL UNUI DOCTOR !!
- 4Baiatul meu se framanta dupa o intamplare cu un prieten
- 1Sunt însărcinată?
- 1Sex neprotejat
- 6cand este ovulatia?
- 2Sarcina dupa menstruatie?
- 0Simptome în perioada fertila
- 0Sex plictisitor
- 0Cum imi pot calcula ovulatia?
- 1Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: educatia sexuala perioada fertila
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: