Sex neprotejat

01-04-2022
andreipopa1234
Nu este medic/terapeut
andreipopa1234
Buna, am facut sex neprotejat cu prietena si mi a venit de mai multe ori sa ejaculez, m am controlat, iar la finalul actului am observat ceva sperma ln varful penisului. Specific ca nu am ejaculat deloc. Ea era in a 4-5 zi dupa menstruatie. Ce parere aveti?
2 comentarii
1
01-04-2022, ora 22:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poti sa o lasi insarcinata daca nu folosesti prezervativ. In timpul actului sexual se elimina lichid preejaculator care contine spermatozoizi.
0
03-04-2022, ora 11:09
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Din ceea ce scrieti imi dau seama ca nu detineti informatiile potrivite legate de sex, respectiv contraceptie.
In timpul excitatiei si respectiv actului sexual prin penis se elimina un lichid care are rol de lubrifiere. Lichidul respectiv contine, de cele mai multe ori, si spermatozoizi, ceea ce inseamna ca poate duce la o sarcina.
Din aceasta cauza actul sexual neprotejat poate duce la sarcina, iar utilizarea calendarului, din cauza impreciziei crescute, nu este cea mai buna solutie contraceptiva.

Cu alte cuvinte, in situatia de fata exista un risc de sarcina. Ar trebui sa fie mic avand in vedere ca este in perioada relativ sigura de dupa menstruatie dar nu poate nimeni evalua cat de mic/mare este acest risc. Si stiti cum se zice, nu exista situatia ”putin insarcinata”.

Va recomand sa va informati serios si responsabil despre contraceptie tocmai pentru a evita astfel de situatii neplacute.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Metoda mucusului cervical - Billings
  • Metoda calendarului
  • Educația sexuală în școală
  • Când și cum le vorbim copiilor despre sex
  •