Ginecolog

Daca am luat postinor duminica si eu joi ma duc la ginecolog, trebuie sa ii mentionez faptul ca am luat o? Problema cu care ma duc sunt niste sangerari intre menstruatii. Daca ii spun intamplarea sexuala si pastila, se va afla, in sensul ca va scrie acest lucru in fisa sau scrisoarea medicala?
1 comentarii

Buna ziua,
pentru a avea un diagnostic exact medical dvs are nevoie sa stie aceste detalii si sa le consemneze in fisa dvs medicala; pilula de a 2-a zi da dereglari hormonale si sangerari intre menstruatii, in cazul in care dvs nu ii spuneti aceste detalii medicului acesta o sa va recomande alte investigatii sau medicatie pe o afectiune care nu exista pentru a va regla hormonal. Puteti sa ii spuneti ca nu doriti sa se consemneze in scrisoarea medicala daca doriti o astfel de scrisoare, insa in fisa medical are nevoie sa consemneze acest detaliu medical; la fisa dvs medicala nu are acces nimeni altcineva decat medicul si dvs.
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
pentru a avea un diagnostic exact medical dvs are nevoie sa stie aceste detalii si sa le consemneze in fisa dvs medicala; pilula de a 2-a zi da dereglari hormonale si sangerari intre menstruatii, in cazul in care dvs nu ii spuneti aceste detalii medicului acesta o sa va recomande alte investigatii sau medicatie pe o afectiune care nu exista pentru a va regla hormonal. Puteti sa ii spuneti ca nu doriti sa se consemneze in scrisoarea medicala daca doriti o astfel de scrisoare, insa in fisa medical are nevoie sa consemneze acest detaliu medical; la fisa dvs medicala nu are acces nimeni altcineva decat medicul si dvs.
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 2postinor 2
- 1Escapelle dupa 18 ore de la contactul sexual neprotejat
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0Prietena mea prezinta sangerari la 5 zile dupa ce a luat Postinor2.
- 0Pilula de a doua zi întârzie menstruația?
- 0Ajutați-mă cu un răspuns, vă rog! mi-a venit menstruația foarte ciudata
- 1Postinor
- 1Pastilă de a 2 a zi Postinor
- 2Pastila de a doua zi
- 0Anticonceptionale si pilula de a doua zi
- 0Efecte Postinor
- 0Sa iau pastila de a doua zi
- 0Avort aspiratie si contraceptie
- 0Am nevoie de ajutor! Pastila de a doua zi - mai pot lua una dupa 2 luni?
- 0Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
- 3Pastila de a 2 a zi. Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: