Ginecolog
![Elena Anamariax](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Daca am luat postinor duminica si eu joi ma duc la ginecolog, trebuie sa ii mentionez faptul ca am luat o? Problema cu care ma duc sunt niste sangerari intre menstruatii. Daca ii spun intamplarea sexuala si pastila, se va afla, in sensul ca va scrie acest lucru in fisa sau scrisoarea medicala?
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
pentru a avea un diagnostic exact medical dvs are nevoie sa stie aceste detalii si sa le consemneze in fisa dvs medicala; pilula de a 2-a zi da dereglari hormonale si sangerari intre menstruatii, in cazul in care dvs nu ii spuneti aceste detalii medicului acesta o sa va recomande alte investigatii sau medicatie pe o afectiune care nu exista pentru a va regla hormonal. Puteti sa ii spuneti ca nu doriti sa se consemneze in scrisoarea medicala daca doriti o astfel de scrisoare, insa in fisa medical are nevoie sa consemneze acest detaliu medical; la fisa dvs medicala nu are acces nimeni altcineva decat medicul si dvs.
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
pentru a avea un diagnostic exact medical dvs are nevoie sa stie aceste detalii si sa le consemneze in fisa dvs medicala; pilula de a 2-a zi da dereglari hormonale si sangerari intre menstruatii, in cazul in care dvs nu ii spuneti aceste detalii medicului acesta o sa va recomande alte investigatii sau medicatie pe o afectiune care nu exista pentru a va regla hormonal. Puteti sa ii spuneti ca nu doriti sa se consemneze in scrisoarea medicala daca doriti o astfel de scrisoare, insa in fisa medical are nevoie sa consemneze acest detaliu medical; la fisa dvs medicala nu are acces nimeni altcineva decat medicul si dvs.
O zi excelenta,
Clinica Marie Stopes International Romania
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 4pilula de a doua zi se poate lua dupa 10 de la chiuretaj?
- 0Pilula de a doua zi - nici un simptom
- 3Pilula de a 2 zi! Un raspuns cat mai repede posibil!!!
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 1relatie neprotejata in timp ciclului
- 2Pilula de a doua zi- reacții adverse
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Ajutați-mă cu un răspuns, vă rog! mi-a venit menstruația foarte ciudata
- 0Pastila de a doua zi
- 2Sunt gravidă??
- 1La cat timp vine menstruatia dupa pilula de a doua zi Postinor?
- 0Intrebare: e posibil sa fi rămas însărcinată dacă am luat pastila de a doua zi?
- 0Pastila de a2 a zi
- 0Pilula de a doua zi
- 0Pastila de a doua zi de doua ori intr-o luna
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
- 2Cheaguri sânge -Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: