Sex anal dificil!

04-08-2017
Darink
Nu este medic/terapeut
Darink
Salut! Sunt baiat si am 18 ani iubitul meu are tot 18 ani si am facut si noi sex, cand am incercat sa facem sex oral ( eu pe el) a zis ca nu poate suporta durerea ( e prea stramt). Penisul meu e de 20 cm in erectie, am incercat si cu lubrifiant dar degeaba, il doare si daca incerc sa introduc degetul! Ce putem face?
* Daca se poate fara jigniri despre orientarea mea sexuala, sunt om si am dreptul sa iubesc!*
5 comentarii
2
04-08-2017, ora 22:33
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Salut, Darink!

Situatia prezentata de tine nu este chiar atat de rara. O intalnesc si persoanele heterosexuale. Si persoanele cu orientare heterosexuala incearca uneori sexul oral sau anal. Chestiunea este simpla: fie ca vorbim de gura sau anus, gaura respectiva a fost proiectata pentru un alt scop. Unele persoane suporta mai usor "deturnarea" scopului, altele nu. Lubrifiantele sunt o posibila solutie, impreuna cu rabdare si prelundiu mai lung. Unele persoane insa nici asa nu suporta acest gen de penetrare.

Ce ramane de facut? Nu prea multe. Ori fortati de comun acord si va asumati consecintele, ori admiteti ca asta este limita in acest moment si va iubiti in alt mod, ori, daca este foarte important pentru tine acest aspect, iti cauti un alt partener. Eu unul nu vad vreo alta posibilitate in acest moment.
0
04-08-2017, ora 22:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce sublime incurajari, domnule psiholog, isi produca fisuri anale...
1
04-08-2017, ora 22:44
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, in ceea ce priveste sexul oral lucrurile sunt destul de clare: gura are posibilitati limitate.
In ceea ce priveste sexul anal lucrurile se pot rezolva usor prin utilizarea unui lubrifiant anal, care, fata de un lubrifiant obisnuit contine o substanta care relaxeaza anusul si permite penetrarea.
Este important sa folositi intotdeauna prezervative, si intotdeauna compatibile cu lubrifiantul folosit. Utilizarea prezervativului este esentiala caci sexul anal aduce cu sine riscul imbolnavirii, zona fiind in mod natural infestata cu bacterii si microbi care nu pot fi indepartati indiferent de igiena zonei.
Desigur, sexul anal presupune si o igiena speciala a zonei, fiind recomandata utilizarea clismelor speciale.
0
04-08-2017, ora 23:16
Darink
Nu este medic/terapeut
Darink
Multumesc din suflet pentru sfaturi!!!
1
05-08-2017, ora 07:29
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Self, do you have hope in your soul, or soap in your hole?! Oral sex makes your day, but anal sex makes your hole weak... :))

P.S. Exista foarte multe cupluri gay care nu fac sex anal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul anal
  •