Seroxat in sarcina

Buna ziua.In 2019 august am facut un atac de panica.Am mers la pshiatru si mi.a dat seroxat 20 mg o pastila seara si anxiar la nevoie.Racomandandu.mi sa nu raman insarcinata.O buna perioada m.am protejat apoi facand o alta vizita ginecologica doctorul mi.a zis ca sunt slabe sanse sa raman insarcinata natural.In toata perioada asta nu am ramas ba chiar am avut si lipsa 2, 3 luni ciclu
Pe 7 decembrie 2020 am o vizita ginecologica si i.am cerut doctoritei sa imi dea un tratament pt a ramane insarcinata, si i.am povestit si despre atacul de panica si tratamentul care il iau.Mi.azis sa ii duc prima data analizele de sangue si apoi imi zice daca se merita sa fac tratament sau nu. Pe 11 ianuarie trebuia sa ma duc cu analizele de sange din prima zi de menstruatie sa vedem daca e ceva de facut.Vazand ca nu imi vine menstruatia am facut 2teste de sarcina rezultand positive.Am ramas socata va spun sincer. Pshiatru mi.a raspuns foarte urat cand i.am zis ca am ramas gravida.Au mai fost mamici care au avut aceasi problema ca si mine.?multumesc pt raspuns
Pe 7 decembrie 2020 am o vizita ginecologica si i.am cerut doctoritei sa imi dea un tratament pt a ramane insarcinata, si i.am povestit si despre atacul de panica si tratamentul care il iau.Mi.azis sa ii duc prima data analizele de sangue si apoi imi zice daca se merita sa fac tratament sau nu. Pe 11 ianuarie trebuia sa ma duc cu analizele de sange din prima zi de menstruatie sa vedem daca e ceva de facut.Vazand ca nu imi vine menstruatia am facut 2teste de sarcina rezultand positive.Am ramas socata va spun sincer. Pshiatru mi.a raspuns foarte urat cand i.am zis ca am ramas gravida.Au mai fost mamici care au avut aceasi problema ca si mine.?multumesc pt raspuns
1 comentarii

Buna ziua. Inlocuiti tratamentul medicamentos cu psihoterapia si mergeti mai departe.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lamictalul si orfirilul in timpul sarcinii?...+ operatie pe creier...
- 4sarcina si infectie urinara
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 4Efectul metronidazolului asupra sarcinii
- 6dexametazona in saptamana 30?
- 5Medicamente in sarcina.. ii fac rau la fat?
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 3nidoflor in ultimul trimestru de sarcina
- 0Ciprofloxacin in timpul sarcinii
- 3Rovamicina in timpul sarcinii
- 4Zinnat 500 si sarcina
- 3Distonocalmul-pericol pentru bebe?
- 1medicamente cu risc in sarcina
- 1pastile in timpul sarcini
- 0Sarcina
- 0Indometacin administrat gresit.
- 1Claritromicina / omeprazol/ ibuprofen in prima luna de sarcina
- 0Nolicin la începutul sarcinii
- 1Aspacardin in timpul sarcinii