Seroxat in sarcina
![S.luciana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.In 2019 august am facut un atac de panica.Am mers la pshiatru si mi.a dat seroxat 20 mg o pastila seara si anxiar la nevoie.Racomandandu.mi sa nu raman insarcinata.O buna perioada m.am protejat apoi facand o alta vizita ginecologica doctorul mi.a zis ca sunt slabe sanse sa raman insarcinata natural.In toata perioada asta nu am ramas ba chiar am avut si lipsa 2, 3 luni ciclu
Pe 7 decembrie 2020 am o vizita ginecologica si i.am cerut doctoritei sa imi dea un tratament pt a ramane insarcinata, si i.am povestit si despre atacul de panica si tratamentul care il iau.Mi.azis sa ii duc prima data analizele de sangue si apoi imi zice daca se merita sa fac tratament sau nu. Pe 11 ianuarie trebuia sa ma duc cu analizele de sange din prima zi de menstruatie sa vedem daca e ceva de facut.Vazand ca nu imi vine menstruatia am facut 2teste de sarcina rezultand positive.Am ramas socata va spun sincer. Pshiatru mi.a raspuns foarte urat cand i.am zis ca am ramas gravida.Au mai fost mamici care au avut aceasi problema ca si mine.?multumesc pt raspuns
Pe 7 decembrie 2020 am o vizita ginecologica si i.am cerut doctoritei sa imi dea un tratament pt a ramane insarcinata, si i.am povestit si despre atacul de panica si tratamentul care il iau.Mi.azis sa ii duc prima data analizele de sangue si apoi imi zice daca se merita sa fac tratament sau nu. Pe 11 ianuarie trebuia sa ma duc cu analizele de sange din prima zi de menstruatie sa vedem daca e ceva de facut.Vazand ca nu imi vine menstruatia am facut 2teste de sarcina rezultand positive.Am ramas socata va spun sincer. Pshiatru mi.a raspuns foarte urat cand i.am zis ca am ramas gravida.Au mai fost mamici care au avut aceasi problema ca si mine.?multumesc pt raspuns
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua. Inlocuiti tratamentul medicamentos cu psihoterapia si mergeti mai departe.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Intrebare despre Elevit si sarcina
- 2sarcina cu risc de avort
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 4arefam in sarcina
- 12arefam in sarcina
- 9A luat careva Roaccutane si a nascut apoi? E sanatos copilul?
- 19nolicin si sarcina
- 8Tinidazol in sarcina
- 0Medicamente in timpul sarcinii
- 3Cervugidul afecteaza sarcina?
- 3Rovamicina in timpul sarcinii
- 4cipralex in sarcina?
- 3Distonocalmul-pericol pentru bebe?
- 2antihipertensive in sarcina
- 5Otita externa in sarcina
- 5Arefam doza dbla
- 4Azitromicina si preconceptia
- 0milgamma n capsule in sarcina