Sensibilitate oculara
Sotul meu este contabil si lucreaza pe calculator. Are 29 ani si are miopie -2 la ambii ochi. Daca lucreaza la calculator, iar seara se uita 2 3 ore la televizor, a doua zi are dureri de cap si prezinta in special la ochiul drept multe vase de sange si o oarecare usturime, disconfort, nemaiputand suporta statul la calculator si televizor. Este enorm de sensibil. Medicul i-a prescris sensityve, myrtilene, spunand ca altceva nu are ce sa ii prescrie, dar nu e suficient. Ar trebui sa efectueze anumite analize sau pur si simplu va avea aceasta problema permanent?
Diana
Diana
1 comentarii
Buna ziua! Eu recomand verificarea prescriptiei ochelarilor, ar fi bine sa se faca o refractie dupa cicloplegie, examenul fundului de ochi, controlul TIO, camp vizual computerizat; ochelarii, in cazul in care se sta la calculator mai mult de 4 ore, ar fi bine sa aiba filtru( eu recomand filtru pentru calculator de culoare verde); usturimea, disconfortul sunt simptome ale sindromului de ochi uscat si se recomanda lacrimi artificiale ( in sindromul de ochi uscat, poate apare si roseata oculara, dar poat fi vorba si despre alte afectiuni oculare); eu prefer lacrimile pa baza de acid hialuronic( Visustrin, Lubristil), in amandoi ochii -1 picatura la nevoie, in cursul zilei, iar seara, un gel care are acid hialuronic( Blu gel oftalmic, Eyestil gel oftalmic)- 1 aplicatie in sacul conjunctival inferior, in amandoi ochii; daca persista durerile de cap, se recomanda si consult ORL si consult neurologic; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ochi sensibili?
- 3ochi sensibili la lumina exterioara si cand citesc
- 3Ochi sensibili si iritati
- 1ochi sensibili la soare - fotosensibili
- 2Sensibilitate la lumina
- 1Ochi deranjati de lumina
- 7AMETELI SI SENSIBILITATE LA LUMINA
- 3Am privit o eclipsa partiala de soare si mi-e tare frica
- 0Durere la lumina
- 2Sensibilitate oculara
- 9Sensibilitate la lumina