ochi sensibili la lumina exterioara si cand citesc
Buna ziua! Cam de 2 luni ma deranjeaza ochii cand iau contact direct cu lumina de afara. Am crezut ca e din cauza ca am stat prea mult in casa, dar am iesit tot mai des afara si tot degeaba. Trebuie sa mi-i incretesc putin pentru a reusi sa fixez bine un obiect sau scrisul de pe o carte, insa de vazut, zic eu ca vad bine. Acum mi se pare foarte obositoare lumina de afara, ajung sa nu ma pot concentra, atat de tare ma deranjeaza la ochi. Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac, ce am de nu mai functioneaza ochii la fel ca inainte.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
Ar fi bine sa faci un consult oftalmologic complet, inclusiv cicloplegie; pentru fotofobie, in cazul in care s-au exclus afectiunile organice, se recomanda lentile heliomate, cu strat antireflex; numai bine
Buna !uite si eu am avut aceleasi probleme cu ochii, cad ieseam afara aproape ca ii inchideam asa tare mi se parea lumina, am facut un consult oftalmologic si nu am probleme cu ochii, dar totusi mi-a dat ochelari pt protectie, cu strat antireflex.Asa ca nu mai astepta, parerea mea e sa te duci la un consult si macar asa o sa poti sa rezolvi problema.Numai bine si daca mai ai chef putem vb.Pa
Va multumesc mult ca mi-ati raspuns, asa voi face, va voi tine la curent. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu suport lumina, ma dor ochii...
- 3Ochi sensibili si iritati
- 1Sensibilitate oculara
- 1ochi sensibili la soare - fotosensibili
- 5Ochi sensibili la lumina, senzatie de obiecte miscatoare
- 2Sensibilitate la lumina
- 1Ochi deranjati de lumina
- 10ameteli si sensibilitate la lumina
- 3Am privit o eclipsa partiala de soare si mi-e tare frica
- 0Durere la lumina
- 0Sensibilitate la lumina