sensibilitate la soare

02-05-2008
iamina
Nu este medic/terapeut
iamina
Buna ziua,

As dori un sfat. Problema mea este ca am o sensibilitate exagerata la soare. Desi sunt bruneta, cu pielea inchisa la culoare, suport cu greu expunerea la soare. Chiar si cind cerul e acoperit, trebuie sa port 2 esarfe si uneori si o palarie. Si nu conteaza nici ora, poate sa fie dimineata, dupa-amiaza, inevitabil soarele ma afecteaza: usoara greata, o durere mai mult sau mai putin surda, continua, enervanta, de cap, intoleranta la zgomot, la lumina ameteli... Problema e ca nu am ce face: trebuie sa lucrez la soare (ma ocup de gradini, dupa serviciu), altminteri nu ma pot descurca financiar. Am incercat sa beau apa la fiecare 10 minute, si, oricum, de obicei beau multe lichide, ma feresc cit pot, dar deja ma ingrozeste vara lunga pe care o am inainte...Am luat si Apis, remediul homeopatic pentru insolatie, cu rezultate cam slabe insa.
Imi place foarte mult sa lucrez afara, dar treaba asta ma incurca tare rau. Dati-mi o sugestie, va rog.
Probabil ca adevarata cauza e anemia mea destul de zdravana, cauzata de un fibrom gigant, pe care inca nu l-am operat. Totusi, poate ma ajutati cu un sfat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.