Ajutati-ma/ Snesibilitatea penisului
Am 20 de ani si sunt extrem de sensibil pe suprafata decalotata a penisului(cap). Nu am fimoza si nici nu dau semne de vreo infectie, sunt destul de curat, nu am bube, pare crapat cand sunt uscat rau dar nu pot sa il ating nici daca sunt ud. Ma pot atinge de portelanul de la cada sau ce material e ala. Nu pot sta cu el decalotat in pantaloni ( nu sunt circumcis). porblema asta o am de cand ma stiu. Cum pot diminua macar sensibilitatea aceasta? Si din ce cauza sunt asa?
4 comentarii
Nu te mai spala cu sapun pe gland pt ca acesta irita, spala-te numai cu apa, Acum unge cu alifie de galbenele, dar daca situaia se inrautateste mergi urgent la dermato-venerice pt tratament de specialitate. Numai bine.
Mersi, o sa incerc sa ma dau cu crema de galbenele. Nu ma spal cu sapun pe cap direct. Doar cu apa, ma spal de cateva ori pe zi acolo ca sa fiu curat.
Spui ca te speli de citeva ori pe zi, de ce ??? Ai multe contacte sexuale intr-o zi ? E suficient odata, chiar la 2 zile, vezi aici e problema, tot ce e in exces nu e bun. Numai bine.
Ma spal.. dau cu apa atat. Dupa fiecare mers la baie, aproape, si seara in dus. Nu insist prea mult cand o fac
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0hipersensibilitate gland
- 1Ajutor. cand ating capul penisului ma doare ingrozitor
- 1jenari la nivelul capului! va rog lamuriti-ma
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 1Probleme in a obtine erectie sau in a mentine erectia! lamuriti-ma va rog
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 2Ejaculare la atingere
- 2disconfort (jenare) la atingerea glandului
- 1Decalotare - 15 ani
- 1Probleme cu capul Penisului.
- 1Senzatie neplacuta la atingerea glandului
- 1Gland sensibil
- 3Crapaturi capul penisului
- 1Penis sensibil
- 1Problema decalotare (Nu mai rezist) va rog sa cititi cu fiecare amanunt
- 1Problemă intimă deosebită