Zona rosie mamelon

Buna ziua .
Am o problema cu un mamelon.
In urma cu 9 luni am încetat alaptarea din cauza ca fetita mea incepuse sa ma muste. Ultima mușcătura a fost una mai serioasa, care a avut si infectie.( prin toamna 2021) si a durat o luna si ceva vindecarea. In urma mușcăturii am ramas cu o zona mai inchisa la culoarea, mai roșiatica unde a fost mușcătura ( pe mamelon ). Uneori abia se observa o zona foarte mica roz inchis (cand sunt relaxata ) alteori daca imi este frig / sau dupa dus / sau daca am emotii mai puternice … se intensifica culoarea.
Am o problema cu un mamelon.
In urma cu 9 luni am încetat alaptarea din cauza ca fetita mea incepuse sa ma muste. Ultima mușcătura a fost una mai serioasa, care a avut si infectie.( prin toamna 2021) si a durat o luna si ceva vindecarea. In urma mușcăturii am ramas cu o zona mai inchisa la culoarea, mai roșiatica unde a fost mușcătura ( pe mamelon ). Uneori abia se observa o zona foarte mica roz inchis (cand sunt relaxata ) alteori daca imi este frig / sau dupa dus / sau daca am emotii mai puternice … se intensifica culoarea.
2 comentarii

O sa ramana un mic semn. E normal. Mergeti mai departe.

Buna ziua
Unele bubite pot lasa cicatrici, decolorari ale pielii. Aplicati cicaplast b5 balsam 1 luna.
Zi buna
Unele bubite pot lasa cicatrici, decolorari ale pielii. Aplicati cicaplast b5 balsam 1 luna.
Zi buna

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2refacerea unor zgaraieturi, a unor cicatrice
- 2pete ramase
- 9herpes simplex recidivant
- 4Cicatrice maculara
- 8Am o cicatrice in zona pubiana
- 3Muscatura caine - cicatrice ?
- 0Semne dupa Acnee
- 10cicatrici lasate de varsat de vant
- 4tratament cu laser efecte secundare
- 2cicatrice zona poplitee
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 0Semn cicatrice deasupra buzei superioare
- 1Medicament recomandat pentru tratarea cicatricilor dupa operatie?
- 1Exista plasturi pentru vindecarea cicatricelor mai vechi de aproape un an?
- 1cicatricile si sarcina
- 3Cicatrici post acnne
- 3Semne de la varicela
- 1Pete pe piept si spate
- 0Cum pot elimina aceste cicatrici
Mai multe informații despre: cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: