Zona rosie mamelon
Buna ziua .
Am o problema cu un mamelon.
In urma cu 9 luni am încetat alaptarea din cauza ca fetita mea incepuse sa ma muste. Ultima mușcătura a fost una mai serioasa, care a avut si infectie.( prin toamna 2021) si a durat o luna si ceva vindecarea. In urma mușcăturii am ramas cu o zona mai inchisa la culoarea, mai roșiatica unde a fost mușcătura ( pe mamelon ). Uneori abia se observa o zona foarte mica roz inchis (cand sunt relaxata ) alteori daca imi este frig / sau dupa dus / sau daca am emotii mai puternice … se intensifica culoarea.
Am o problema cu un mamelon.
In urma cu 9 luni am încetat alaptarea din cauza ca fetita mea incepuse sa ma muste. Ultima mușcătura a fost una mai serioasa, care a avut si infectie.( prin toamna 2021) si a durat o luna si ceva vindecarea. In urma mușcăturii am ramas cu o zona mai inchisa la culoarea, mai roșiatica unde a fost mușcătura ( pe mamelon ). Uneori abia se observa o zona foarte mica roz inchis (cand sunt relaxata ) alteori daca imi este frig / sau dupa dus / sau daca am emotii mai puternice … se intensifica culoarea.
2 comentarii
O sa ramana un mic semn. E normal. Mergeti mai departe.
Buna ziua
Unele bubite pot lasa cicatrici, decolorari ale pielii. Aplicati cicaplast b5 balsam 1 luna.
Zi buna
Unele bubite pot lasa cicatrici, decolorari ale pielii. Aplicati cicaplast b5 balsam 1 luna.
Zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7cum pot scapa de semnele de la acnee?
- 5Cicatrice modificata
- 3semne de la bube
- 4Cicatrice maculara
- 9vaccin bcg
- 3Muscatura caine - cicatrice ?
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 1Cicatrizant puternic pentru rana
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 2cum dispar semnele de la cosuri?
- 0cicatrici pe fata de la arsura chimica
- 2cicatrice zona poplitee
- 1Vindecare cicatirci
- 3Cicatricile mă complexează
- 1Problema cicatrici postacneice
- 1Exista plasturi pentru vindecarea cicatricelor mai vechi de aproape un an?
- 0Cicatrici problema
- 1Inlaturare cicatrice fata
- 0O cicatrice iremediabila?
- 3Semne de la varicela
Mai multe informații despre: cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: