secretii vaginale dupa montarea steriletului
Doresc sa stiu daca sunt normale secretiile maronii la 10 zile dupa montarea steriletului, cat si durerile de burta ca si durerile de la menstruatie.
Mentionez ca am avut sterilet aproape 5 ani dupa care l-am scos, am facut toate testele (Papanicolau si secretii vaginale) si a rezultat ca am candidoza si streptococcus agalactie (grup B), am facut tratament cu Ofloxacin si Canesten apoi mi s-a montat alt sterilet.Pe acesta nu l-a suportat organismul si a trebuit sa-l scot si sa pun altul de acelasi fel(Copper T 380A ).Acum dupa osaptamana au aparut scurgerile astea maro si dureri de burta suportabile, dar vreau sa stiu daca ar trebui sa fac tratament sau sa scot iar steriletul?
Mentionez ca am avut sterilet aproape 5 ani dupa care l-am scos, am facut toate testele (Papanicolau si secretii vaginale) si a rezultat ca am candidoza si streptococcus agalactie (grup B), am facut tratament cu Ofloxacin si Canesten apoi mi s-a montat alt sterilet.Pe acesta nu l-a suportat organismul si a trebuit sa-l scot si sa pun altul de acelasi fel(Copper T 380A ).Acum dupa osaptamana au aparut scurgerile astea maro si dureri de burta suportabile, dar vreau sa stiu daca ar trebui sa fac tratament sau sa scot iar steriletul?
9 comentarii
Buna seara...am o prolema f grava si v as fi recunoscatoare din tot sufletul daca o sa mi raspundeti la mesaj..cu aproximativ jumatate de an in urma m am inecat cu o bucatica de sunca...si am simtit k s a dus rau pe gat..si de aici au aprut toate problemele..in legatura cu respiratia..mi am facut o serie de analize ptr inima, plamni, am fost la ORL si nimic..toate analizele mi au iesit bine..dar problema mea continua..o doamna doctor mi a propus sa mi fac RMN_ul dar am refuzat din motiv ca sunt claustrofoba...apa si mancarea imi refluiau pur si simplu pe nas..nu tot timpu dar odata la cateva zile..cu timpul problema s a mai ameliorat..insa acum e mai grav..acum 2 zile am incercat sa beau o pastila de raceala, deoarece sunt putin racita..si in loc sa o inghit normal, nu stiu cum sa explic mi a luat o in sus spre nas, dar a ramas blocata undeva acolo...o senzatie f greu de suportat, acum pastila s a dizolvat si mi a trecut, insa m am tot fortat sa o scot afara si cred k mai rau mi am facut, , , deoarece a aparut alta problema dinspre stomac spre esofag simt cum urca un gol de aer..si trebe neaparat sa ragai ca sa fie bine...chiar nu stiu ce sa fac va rog din suflet sa mi dati un sfat.Va multumesc
Buna seara,
pana va intra pe forum un medic ca sa-ti recomande ceva serios, iata o propunere "babesca" :
fa-ti mamaliga(nu prea tare..mai subtire..sau cum poti s-o mananci) si consum-o incet, cu lingurita..
daca vei reusi-fara probleme- continua si vezi rezultatul...DACA..NU, lasa sa vezi ce-ti scriu, medicii sau cineva din propria experienta.
Iti doresc sanatate si s-auzim de bine.
O seara buna.
pana va intra pe forum un medic ca sa-ti recomande ceva serios, iata o propunere "babesca" :
fa-ti mamaliga(nu prea tare..mai subtire..sau cum poti s-o mananci) si consum-o incet, cu lingurita..
daca vei reusi-fara probleme- continua si vezi rezultatul...DACA..NU, lasa sa vezi ce-ti scriu, medicii sau cineva din propria experienta.
O seara buna.
buna ziua.sunt operat de 8 luni de zile de pancreatita acuta necrotica hemoragica op ( multiple necretomii cu laparostomie temporara)..ce regim alimentar ar trebui sa urmez si ce mancaruri nu trebuie sa mananc?
pentru bibo
Orice sterilet montat are o perioada de adaptare care dureaza pana la cateva luni, in care sunt posibile dureri menstruale, scurgeri maronii, cu sange, s.a. atat inainte cat si dupa ciclu. Deasemenea pot aparea si scurgeri albicioase (candida sau altceva), deoarece acele 2 fire - mustacioare ramase pe lungimea uterului nu permit eliminarea totala (100%) a sangelui SI pot provoca mici dereglari ale florei din vagin. Chiar si tratate, acestea pot reaparea..
Orice sterilet montat are o perioada de adaptare care dureaza pana la cateva luni, in care sunt posibile dureri menstruale, scurgeri maronii, cu sange, s.a. atat inainte cat si dupa ciclu. Deasemenea pot aparea si scurgeri albicioase (candida sau altceva), deoarece acele 2 fire - mustacioare ramase pe lungimea uterului nu permit eliminarea totala (100%) a sangelui SI pot provoca mici dereglari ale florei din vagin. Chiar si tratate, acestea pot reaparea..
Pt. geoarb
pana intra pe forum un medic sa-ti recomande ceva, ai 2 variante:
- sa mergi sau sa dai tel.medicului care te-a operat..desi.. NU E PREA TARZIU??, , , oricum au trecut 8 luni??nu, ?
- sa intri pe Google si sa scrii diagnosticul si langa el, "alimente permise si interzise"..si vei afla raspunsul.
o zi buna.
pana intra pe forum un medic sa-ti recomande ceva, ai 2 variante:
- sa mergi sau sa dai tel.medicului care te-a operat..desi.. NU E PREA TARZIU??, , , oricum au trecut 8 luni??nu, ?
- sa intri pe Google si sa scrii diagnosticul si langa el, "alimente permise si interzise"..si vei afla raspunsul.
o zi buna.
ptr. d-na lucia Tm.va multumesc ptr. indicatii si pe d-stra sa va tina dumnezeu sanatoasa eu am scapat cu viata intr-un spital din Nehoiu buzau operat de doctor profesor {Gauran Dan Anton sa-l tina dumnezeu si pe el sanatos un chirurg foarte bun ma operat cu o aparatura medicala foarte veche si sunt singuru supravetuitor cu pancreatita din spitalul nehoiu. o zi buna.saru-mina.
Nu inteleg ce e cu celelalte mesaje la subiectul deschis de mine SECRETII VAGINALE DUPA MONTAREA STERILETULUI ?
Chiar nu exista un administrator al Forumului, site-ul acesta e cat se poate de serios, nu?
Chiar nu exista un administrator al Forumului, site-ul acesta e cat se poate de serios, nu?
Buna seara,
cam..aveti dreptate.
Propunere:
incercati sa postati, iar.
O seara buna va doresc.
cam..aveti dreptate.
Propunere:
incercati sa postati, iar.
O seara buna va doresc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 4sterilet sau nu?
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 3Interpretare rezultat secretie vaginala
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 1Secretii vaginale
- 1sangerez de cand mi-am pus sterilet
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 1secretie rosiatica
- 12Intarziere sau sarcina?
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 0Analize secretie vaginala in sarcina
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 0Secretie urat mirositoare
- 1Probleme sterilet
- 2Secretii vaginale (adolescenta)
- 1Sângerări maronii la prima menstruație după chiuretaj
- 0Sarcina sau dereglare
Mai multe informații despre: Steriletul scurgerile vaginale maronii Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: