Secreții ciudate

15-12-2021
Ioana270
Nu este medic/terapeut
Ioana270
Buna ziua! Mi am început viața sexuală de curând și după 10 contacte sexuale protejate, ciclul încă nu mi a venit si am fost la ovulatie si dupa terminarea ovulației a început sa ma doară burta jos si câteodată si in partea de sus si sa simt gaze in burta si niște secreții ciudate cum ar fi secretie gelatinoasa maro si gelatinoasa Galbena cu sânge care mi au apărut in afara ciclului. Menționez ca la primele contacte sexuale m a usturat la urinare și am simțit mâncărime in zona genitală dar știam ca este normal sa se întâmple asta la primele contacte. Este o infecție sau este vorba despre o sarcina dar știu ca a fost totul protejat și niciodată nu s a rupt sau sa se întâmple ceva cu prezervativul. Dacă ma puteți ajuta va rog frumos!
1 comentarii
0
20-12-2021, ora 15:13
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

pentru a afla daca este vorba de o sarcina va recomandam sa efectuati un test de sarcina; in cazul in care secretia respectiva persista va recomandam sa efectuati un examen al secretiei vaginale la un laborator sau clinica medicala de ginecologie si eventual un consult ginecologic. Fara investigatii este imposibil de spus ce se intampla in zona vaginala

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: