ciclu la 15 zile
Buna ziua
Am 39 de ani, 45 kg, 1, 64m si in ultimele luni am avut un ciclu neregulat si abundent.Luna asta mi-a venit iar dupa nici 15 zile..Am fost la un control ginecologic luna trecuta si totul a fost bine inclusiv ecografia transvaginala.Mi-am facut analize de urina si mi-a iesit un microb sensibil la amoxicilina.Am facut tratamentul si parca tot nu ma simt bine. Sanii imi sunt tumefiati si ma dor ingrozitor., De cand am nascut acum 6 ani am niste chisturi la ambii sani pe care ii tin sub observatie la ecograf de 2 ori pe an.Problema e ca nu dispar iar medicul imi spune sa-i las in pace ca sunt de natura hormonala.Ma gandesc totusi sa-mi fac o mamografie. Ce sa fac, sa ma adresez unui endocrinolog? Pana sa nasc totul a fost normal, dupa nastere totul s-a dereglat, plus ca ma simt mereu obosita, fara vlaga si am ameteli tot timpul. Ma nelinisteste insa ciclul, imi vine tot mai repede decat ar trebui normal si asta ma slabeste ingrozitor.Ce analize sa mai fac?
Am 39 de ani, 45 kg, 1, 64m si in ultimele luni am avut un ciclu neregulat si abundent.Luna asta mi-a venit iar dupa nici 15 zile..Am fost la un control ginecologic luna trecuta si totul a fost bine inclusiv ecografia transvaginala.Mi-am facut analize de urina si mi-a iesit un microb sensibil la amoxicilina.Am facut tratamentul si parca tot nu ma simt bine. Sanii imi sunt tumefiati si ma dor ingrozitor., De cand am nascut acum 6 ani am niste chisturi la ambii sani pe care ii tin sub observatie la ecograf de 2 ori pe an.Problema e ca nu dispar iar medicul imi spune sa-i las in pace ca sunt de natura hormonala.Ma gandesc totusi sa-mi fac o mamografie. Ce sa fac, sa ma adresez unui endocrinolog? Pana sa nasc totul a fost normal, dupa nastere totul s-a dereglat, plus ca ma simt mereu obosita, fara vlaga si am ameteli tot timpul. Ma nelinisteste insa ciclul, imi vine tot mai repede decat ar trebui normal si asta ma slabeste ingrozitor.Ce analize sa mai fac?
2 comentarii
La endocrinologie ati fost?
Daca nu, sa mergeti. Este ciudat ca nu ati fost indrumata de catre ginecolog ori medic de familie catre endocrinologie.
Daca nu, sa mergeti. Este ciudat ca nu ati fost indrumata de catre ginecolog ori medic de familie catre endocrinologie.
Nu am fost indrumata dar voi merge.
Va multumesc pentru raspuns.
Va multumesc pentru raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dereglare menstruatie. de ce imi intarzie asa de mult?
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 3Anticonceptionalele deregleaza menstruatia ?
- 3dereglari de menstruatie
- 5acum la 30 de ani nu mai am menstra deloc, ce pot sa fac?
- 3de ce nu imi vine ciclu la aceeasi data?
- 0as putea ramane gravida in situatia asta?
- 6In ultimele 2 luni mi-a venit ciclu cu cel mult 10 zile mai devreme
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 4Menstruatie dereglata si firicele de sange in ea
- 0Menstruatie la 19 zile
- 0Dereglare, chist sau infectie?
- 0Probleme cu menstruația
- 0Menopauza
- 2Ciclu menstrual
- 1E doar o delegrare hormonala?
- 0Sangerari vaginale
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: