Secretie vaginala incolora, inodora, fara mancarimi/usturi

04-01-2019
CRISTINAELE
Nu este medic/terapeut
CRISTINAELE
Buna seara. Va deranjez cu o intrebare care nu imi da pace. De aproximativ 2 ani, am secretii abundente (groase, branzoase) de culoare alba. Nu am, mancarimi, usturimi, nu are miros. Ce ar putea sa fie ? Am fost la ginecolog(3 in total pana acum), mereu cand i-am intrebat care ar putea sa fie cauza sau cum as putea sa tratez aceasta problema, raspunsul lor a fost mereu “nu ai de ce sa iti faci griji, este normal”..insa totusi nu cred ca este chiar atat de normal...sunt foarte abundente si sunt nevoita sa port in fiecare zi absorbantele zilnice si totusi inca imi patez pantalonii din aceasta cauza . Aveti vreo solutie, cum as putea sa le opresc...
3 comentarii
1
05-01-2019, ora 03:30
Gizel
Nu este medic/terapeut
Gizel
Buna.
In titlu apare secreție incolora iar tu apoi ai specificat brânzoase de culoare alba ceea ce pe mine mă duce cu gândul la candidoza. Analize nu ți-au făcut? Papanicolau, analiza secreției?
0
05-01-2019, ora 14:39
CRISTINAELE
Nu este medic/terapeut
CRISTINAELE
Am facut toate analizele. Si totul a fost normal. Din cate stiu la candidoza, trebuie sa prezinti si mancarimi, usturime si alte simptome. Eu nu am nimic de genul asta..doar secretia aceea abundenta, fara alte discomforturi sau simptome
0
05-01-2019, ora 15:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti test pentru streptococul B.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții (scurgeri) vaginale albicioase - normale sau nu?
  •