imi pot recolta singura secretie vaginala?
As dori sa imi fac o analiza a secretiei vaginale, si vreau sa stiu daca imi pot face recolta singura ca mai apoi sa consult un ginecolog pentru interpretarea rezultatului. Ma numesc Lucia, am 19 ani si am nevoie de putin ajutor. Sunt in perioada examenelor si nu stau bine cu timpul dar nici financiar. Dupa simptome banuiesc ca am candidoza... Ar fi valabila analiza? si ar fi de-acord un doctor sa ma ajute, sau mi-ar cere sa o repet? Ma puteti ajuta d-voastra sau chiar sa-mi recomandati un tratament? v-as ramane recunoscatoare. Multumesc!
4 comentarii
Nu, nu poti recolta individual, numai la cabinet se poate, dupa ce se face recoltarea se da cu ceva peste "lama" si se si depoziteaza in mod specific. Iar tratament, la fel, de la distanta nu se poate da pentru ca multe afectiuni pot da simptome asemanatoare...Numai Bine!
eu merg la cabinetul unui medic biolog (cred)si ma lasa sa-mi recoltez singura apoi ii dau lama dar cred ca cel mai bine este sa-ti recolteze un ginecolog pt ca stie mai bine cum sa o faca.
Vorba Arenei, un ginecolog stie cel mai bine cum se recolteaza. Ideea e ca secretia se ia din col ca sa fie relevant rezultatul si ma indoiesc ca putem singure face asta...
Salutari Arena!!!!
Salutari Arena!!!!
Si eu credeam ca nu e posibil... dar am fost la un laborator de analiza si mi-au dat un recipient special pentru asa ceva... E un fel de tub cu o substanta speciala si un betisor destul de lung cu care sa-ti recoltezi secretie. De aceea ma gandeam ca se poate si exista si varianta asta. Doar cred ca exista riscul sa nu fie reusita proba (banuiesc). Va multumesc pentru informatii :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1secretie vaginala albicioasa, fara miros
- 3Interpretare analize, va rog?
- 3Interpretare rezultat ex. bacteriologic
- 4secretie vaginala de culoare galbena
- 9Am o secretie maronie cu 3-4 zile inainte de ciclu
- 3Rezultat secretie vaginala
- 6Secretii vaginale - analize
- 4Analize secretie vaginala
- 3Secretia vaginala nterpretarea rezultatului si cateva intrebari
- 7Secretii branzoase si urat mirositoare
- 4usturime si secretie.Astept indrumari