se poate sa am tenie in timpul sarcinii?
![icka_iubitica](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
mentionez ca sunt insarcinata in 4 luni si jumatate, si acum cateva zile cand am avut scaun, am !
constatat cu stupoare ca am eliminat ceva ca o fasie galben maronie de cativa cm si as vrea sa stiu ce este.va rog daca i-mi puteti da u sfat ar trebui sa fac coproparazitologicul?
si daca am asa ceva este periculoasa ptr sarcina?
va multumesc mult astept rasp.
constatat cu stupoare ca am eliminat ceva ca o fasie galben maronie de cativa cm si as vrea sa stiu ce este.va rog daca i-mi puteti da u sfat ar trebui sa fac coproparazitologicul?
si daca am asa ceva este periculoasa ptr sarcina?
va multumesc mult astept rasp.
2 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
1. Nu e exclus sa fie vorba de tenie, dar limbricii trebuie sa fie primii luati in calcul.
2. Consumati seminte de dovleac in doza zilnica minima de 100 de grame timp de 3 zile la rand. Repetati cura dupa 10 zile.
3. Daca ati pastrat animalul, duceti-l la doctor. Nu e nevoie de coproparazitologic: acesta se face numai in caz de dubiu de diagnostic.
4. Nu, verminozele nu sunt periculoase pentru sarcina. In schimb, anumite medicamente folosite in tratamentul lor sunt extrem de periculoase, de aceea trebuie sa va bazati pe dovleac. Mai sunt si alte remedii (propolis, etc), dar cu dovleacul loviti la sigur.
2. Consumati seminte de dovleac in doza zilnica minima de 100 de grame timp de 3 zile la rand. Repetati cura dupa 10 zile.
3. Daca ati pastrat animalul, duceti-l la doctor. Nu e nevoie de coproparazitologic: acesta se face numai in caz de dubiu de diagnostic.
4. Nu, verminozele nu sunt periculoase pentru sarcina. In schimb, anumite medicamente folosite in tratamentul lor sunt extrem de periculoase, de aceea trebuie sa va bazati pe dovleac. Mai sunt si alte remedii (propolis, etc), dar cu dovleacul loviti la sigur.
![icka_iubitica](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
multumesc mult pentru raspuns ! mai am o intrebare
, dupa saptamana 24-28 de sarcina ce fel de ecografie este mai indicata sa fac : 3d, 4d, sau ecografie morfologica pentru a afla daca bebelul este bine, sau ce alte teste i-mi mai recomandati? ica o data astept raspuns si va multumesc!
, dupa saptamana 24-28 de sarcina ce fel de ecografie este mai indicata sa fac : 3d, 4d, sau ecografie morfologica pentru a afla daca bebelul este bine, sau ce alte teste i-mi mai recomandati? ica o data astept raspuns si va multumesc!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Varicela chiar inainte de concepere
- 0Sarcina oprita din evolutie - torch?
- 1Aripiprazol in sarcina
- 1Toxoplasma
- 0Bebe cu capul in jos la 26 de săptămâni
- 0Mica zona de decolare
- 0Sangerari in sarcina
- 2Carne care crește în burta
- 0Prezenta Leucocite analiza de urina in sarcina, nu as vrea sa iau antibiotic.
- 4Hepatită și sarcina