Sangerari in sarcina
Buna ziua,
In urma cu cateva zile am ajuns la spital din cauza unei sangerari in urma careia am eliminat un cheag de sange. Am sangerat doar cateva ore, urmand a 2-a zi sa am o secretie maronie putina cantitativ. In urma consultatiei mi s-a spus ca bebe e bine, are activitate cardiaca. Sunt in saptamana a 10-a. Am primit tratament arefam 3/zi, no-spa 40mg 3/zi si continui cu magneb6 si femibion.
Sunt foarte panicata si speriata ca s-ar putea sa pierd sarcina.
Va rog daca se poate sa imi dati niste sfaturi.
Sau doamnele care au trecut prin asta sa imi spuna daca au trecut peste fara probleme.
Multumesc mult!
In urma cu cateva zile am ajuns la spital din cauza unei sangerari in urma careia am eliminat un cheag de sange. Am sangerat doar cateva ore, urmand a 2-a zi sa am o secretie maronie putina cantitativ. In urma consultatiei mi s-a spus ca bebe e bine, are activitate cardiaca. Sunt in saptamana a 10-a. Am primit tratament arefam 3/zi, no-spa 40mg 3/zi si continui cu magneb6 si femibion.
Sunt foarte panicata si speriata ca s-ar putea sa pierd sarcina.
Va rog daca se poate sa imi dati niste sfaturi.
Sau doamnele care au trecut prin asta sa imi spuna daca au trecut peste fara probleme.
Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Sangerari in saptamana 31
- 0Pot cauza probleme ?! Utrogestan si Duphaston
- 0Sangerari, contractii puternice si dureri de spate sapt 35 de sarcina
- 1Sangerare - este posibil sa fi pierdut sarcina sau urmeaza sa o pierd ?
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
- 0Sângerare în sarcină
- 1Ajutați-mă va rog - sunt însărcinată in 16 săptămâni si sângerez vaginal la fiecare scaun
- 0Sângerare în sarcină
- 0Scurgeri maronii și roșii uneori cu mucus, sunt insarcinata în 8 săptămâni
Mai multe informații despre: sangerare vaginala in sarcina sangerarea in primul trimestru de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: