Hepatită și sarcina
Sora mea este însărcinată, iar la analizele a ieșit pozitivă hepatită B, ea neștiind și fără simptome!! Încărcătura virală (IU/ml)5888, 44IU/ml, încărcătura virală log 3, 77!! Nedetectabila!!Cat de grav este?cat de avansata este hepatită? mulțumesc
4 comentarii
În acest caz trebuie să vă consultați și să țineți cont de recomandările a doi specialiști : medicul internist hepatolog și medicul ginecolog.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Oare ati discutat cu acești doi specialiști ?
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Buna ziua!!A mers la medicul gastroenterolog, cel care ia recomandat să facă viremia(logic că a trimis la privat, că spitalul nu are fonduri)însă ea sa speriat..ii sa spus că nu va putea alăpta, că va trebui cezariana, și că copilul se va naște cu hepatita...eu personal știu că nu este adevărat, copilului ii se va administra in primele 12ore de viață imunoglobuline (Hepatect parca?plus că îi se va face schema de vaccinare anti hepatită...deci copilul poate fi ok!Mă puteți lămuri? urmează să meargă vineri și la medicul ginecolog care îi urmărește sarcina!! mulțumesc
Discuția cu medicul ginecolog va fi cea care va fi decisiva. Să-i urmați sfaturile. Eu cred că va fi bine și se va găsi cea mai bună soluție.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Virusul Hepatic B, din nou
- 3sarcina si hepatita B
- 26hepatita b
- 16am ramas gravida si sunt purtatoare de virus hepatita b
- 3oare am luat si eu virusul hepatitei b?
- 3Rezultate analize - e cazul sa fac un test de hepatita B-C?
- 6la analizele de sange: Antigen HBs slab pozitiv. E Hepatita B?
- 3vaccin initial hepatita b
- 2hepatita b si tbc sarcina
- 4am sau nu hepatita B?
- 0Hepatita B-rezultat viremie
- 1Hepatita B
- 1Se poate face hepatita B de la pastile
- 1interpretare analize hepatita b
- 0miros neplacut, poate fi de la ciroza?
- 5Se poate lua hepatita B de la o bricheta?
- 0Hepatita B se poate lua si prin saliva?
- 1Interpretare analize hepatita B
- 0Hepatita b
- 0Aghbs Cantitativ
Mai multe informații despre: Hepatita B hepatita b si sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: