Carne care crește în burta
Am fost anul trecut la un medic in germania și mi-a spus că am o carne care crește înăuntru in burta, mi-a mai spus că asta este de la.sarcini și am mai făcut 2 avorturi deoarece puteam murii eu sau copilul și mi-a spus că e din cauză că nu mai curățat medicii ceilalți bine înăuntru după ce am născut și că dacă nu mă operez pot face cancer, dacă aveți detalii ceva, dacă știu leacuri sau de operații ceva informații va rog ajutatima cu aceste detalii, am 2 copiii și nu ii pot lăsa.singuri pe acest pământ
2 comentarii
Tot ce se dezvolta in interiorul corpului trebue extirpat cit mai repede, daca nu e prea tirziu ptr a depista o formatiune tumorala deja acolo, nu va luati dupa alte solutii, leacuri nu exista decit operatia si indepartarea malformatiei. Nu va speriati, mergeti cu incredere si va fi foarte bine.
În acest caz eu aș recomanda un CT toraco-abdomino-pelvin care va arăta exact ce se întâmplă. După aceea se poate lua o decizie terapeutică.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Varicela chiar inainte de concepere
- 0Sarcina oprita din evolutie - torch?
- 1Aripiprazol in sarcina
- 1Toxoplasma
- 0Bebe cu capul in jos la 26 de săptămâni
- 0Mica zona de decolare
- 0Sangerari in sarcina
- 0Prezenta Leucocite analiza de urina in sarcina, nu as vrea sa iau antibiotic.
- 4Hepatită și sarcina
- 1Asimetrie plexuri coroide - ma rog mult ajutati-ma
Mai multe informații despre: avortul incomplet