se poate numi sangerare de nidatie?
pa 10 iulie am cm, pe 16, 17, 22sex neprotejat, iar pe 23 mi-a venit niste pete rozalii care a doua zi sau transformat in pete rosii de sange care au durat vro 3 zile pe urma nu am mai avut nimia iar la o zi iar m-am trezit cu o pata pe chilot de sange, pe urma iar nimic, ce poate fi ?
15 comentarii
buna Bianca asteapta 10 zile si fa un test de sarcina.
deci poate fi vorba de o sarcina, sa nu imi fac griji ca poate fi altceva?
nush eu asa cred.dar treb sa astepti 10 zile de la ultima sangerare pt a face testul k sa ai un rezultat sugur :)
acum eu cand sa mai astept sa imi mia vine menstra la datat normala sau sa tin cont si de sangerare de pe 23iulie?ca daca era sa vina normal trebuia sa imi vina pe 3-4 august dar nimc?
pai nu stiu Banca ai facut un test de sarcina sa vezi dak nu esti insarcinata?
fa un test dimineata imediat cum te trezesti deci prima data cand mergi la toaleta de dimineata faci testul.am citit ca este bn sa faci 2 teste sa fii sigura faci unul sh a doua zi a treia in faci sh pe celalalt.nu ai nici o simtoma nik (mergi des la toaleta, ai probleme cu scaunul, ai pofte, te dor sani ti sau intarit, etc..)
fa un test dimineata imediat cum te trezesti deci prima data cand mergi la toaleta de dimineata faci testul.am citit ca este bn sa faci 2 teste sa fii sigura faci unul sh a doua zi a treia in faci sh pe celalalt.nu ai nici o simtoma nik (mergi des la toaleta, ai probleme cu scaunul, ai pofte, te dor sani ti sau intarit, etc..)
merg mai des la toaleta, ma dor si sanii dar nu foarte tare, nu m-i sau intarit si am niste greturi seara nu dimineata cum se spune, maine o sa imi fac si un test si o sa vedem, imi doresc de 10 ani un copil si nu imi vine sa cred daca as fi insarcinata mai ales ca nu am mai luat nici un tratament de 2 ani, sau poate asa a vrut d-zeu.mersi de sfaturi.
si obosesc si cand vorbesc si cand merg parca sunt la maraton
am facut un test pe 10august si a esit negativ, ce sa mai cred?
nush simtomele pot aparea dupa 2 saptamani dar cam rar putine femei au simtome asa devreme testul se face dupa ultima sangerare la cel putin 10 zile sh de dimineata prima data cand mergi la toateta
pai am facut testul la 14 zile de la ultima sangerare si de dimineata, dar totusi a iesit negativ, acu mai astept sa vedem dar sunt in aer asa ca nustiu ca e ori nu e?
am fost la ginecolog pe30iulie si mi-a zis ca totul e in regula si ca trebuie sa imi vina menstra normal pe 3-4 august, dar ia-o de unde nui ?ca sangerarea a fost pe baza unei ridicaturi, a zis doctorita, si sa nu imi fac griji, si am intrbat-o dca poate fi vorba de sarcina si mi-a zis ca este prea devreme sa isi dea seama la eco nu s-a vazut nimic.acu astept pana pe 15 august sa vedem, multumesc pentru raspunsuri, am si eu cu cine imparti o parere.
draga mea nu mi- a mai venit nimc, cred ca ca astept un bebe, mersi mult
Buna, am si eu o problema, in martie am avu cm in 19, in aprilie nu am avut doar in 28 scurgeri maronii iar in 1 mai a venit cm primele3 zile maro, iar a 4 zi pot spune ca a fost hemoragie a 5 zi sa oprit brusc am f la dr lunea trecuta si nu a vazut nimic(doar eco), joi si vineri am avut iar scurgere maronie si sambata nimic, sambata am avut contact cu sotul meu iar duminica dimineata am gasit pe absorbant (zilnic)o pata roz(nu stiu cum sa va explic nu era ca un mucus era o culoare placuta pot spune asa, ca si cum as fi dat eu cu o culoare.azi mi-am facut un test si a iesit negativ ne dorim un bebe de un an tot alergam dupa el
ce sa fie
ce sa fie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa avort inca mai am sangerari usoare
- 5sangerari si anticonceptionale yasmine
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 3si sangerare si menstruatie?
- 3pata de sange
- 3sangerare vaginala dupa postinor 2
- 4sangerari vaginale dupa sex
- 0Sangerare vaginala
- 5Sangerari neasteptate, ce fac?
- 3Menstruatie sau sangerare?
- 6o posibila sarcina?
- 5sangerare dupa actul sexual
- 3Sangerari si dureri ovariene
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 3sangerari vaginale
- 3sangerari vaginale de cand iau diane 35
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
- 0sangerari anormale
- 16Dureri si sangerari vaginale.
- 2Cancer col uterin
Mai multe informații despre: sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: