Se misca un colt din masea

17-03-2017
Simonika97
Nu este medic/terapeut
Simonika97
Buna ziua, acum cateva luni mi-a facut plomba si ostructie la masea sau cum se numea si intr-una din zile mi-a picat tot ce mi-a facut acolo. Acum de 2 zile mi se misca un colt din masea partea din spate este rupta si mai am doua colturi. Unul intact iar celalalt se misca foarte tare. O intrebare as avea daca merg la dentist imi scoate doar coltul sau toata maseaua? Multumesc. Va rog astept raspuns
2 comentarii
0
17-03-2017, ora 16:08
Dr. A I
Dr. A I
Buna ziua, este posibil sa vi se desprinda o bucatica de plomba (obturatie de compozit) care a mai ramas pe acolo. Indicat ar fi sa mergeti sa o refaceti cat mai repede, pentru ca altfel dintele in sine s-ar putea fractura si ati putea ramane fara el in timp.

O zi buna!
0
18-03-2017, ora 17:03
Dr Prescornitoiu
Identitate neconfirmată
Dr Prescornitoiu
Buna ziua,

Aveti o radiografie la acel dinte? Daca nu ar fi bine sa faceti. Pe radiografie se va vedea cat de mare este distructia dintelui, daca acesta mai este afectat de carie sau daca dintele este de extras.
Cel mai bine mergeti la dr cu radiografia si in functie de ce se va observa, se va decide daca merita pusa o noua plomba, sau cel mai probabil daca distrucutia coronara este mare se va indica un tratamet endodontic si o coaroana pe dintele respectiv.

O zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul