scurgeri maronii semestrul 1 de sarcina

Buna, am 29 de ani si sunt insarcinata in 5 saptamani(prima sarcina). de 2 zile am inceput sa am niste scurgeri maronii in principal dupa masa cand sunt mai obosita insotite periodic si de usoare crampe abdominale.e ceva normal?va rog dati-mi un sfat
5 comentarii

Buna ziua,
Este indicat sa mergeti la o consultatie la un medic ginecolog.
O zi placuta!
Este indicat sa mergeti la o consultatie la un medic ginecolog.
O zi placuta!

Buna, am 18 saptamani si cateva zile de sarcina..pana acum nu am avut nici o problema, pana si greturile m-au ocolit in primul trimestru de asta am luam cam 6 kg in greutate pana acum. Insa astazi m-am trezit cu o scurgere maronie care a incetat de la sine.. ..uneori am usoare intepaturi si o durere mai maricica cand urinez mai ales dimineata... la 10saptamani medicul mi-a descoperit un nodul fibromatos si mi sa spus ca de acum nu mai poate afecta.. o parere a cauzei acestei scurgeri ma poate ajuta cineva?

Sfatul meu este sa faci o ecografie sa vezi daca a aparut un mic hematom care se elimina treptat sau nu e nimic de speriat.
Secretie maro inseamna oricum o sangerare veche, deci nu e o urgenta
Secretie maro inseamna oricum o sangerare veche, deci nu e o urgenta

Sangerarea maronie inseamna ca este o cantitate mica de sange.Trebuie evaluata placenta, peretele uterin in vederea excluderii de eventuala patologie.Tratamentul variaza de la repaus la pat, la tratament in ambulator sau chiar internare, in functie de caz.Trebuie facut un consult ginecologic.

Buna. Nu vreau sa speriu pe nimeni dar eu asa am avut o pierdere de sarcina la 6 saptamani. Mai intai am avut scurgeri maronii, evident am fost la un control unde mi s-a spus sa nu-mi fac griji. Iar dupa cateva zile au inceput sangerarile la fel ca menstruatia. Sper sa nu fie si in cazul tau la fel! Mult succes si sarcina usoara!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 116scurgeri maronii in sarcina - semn de ingrijorare?
- 3Sunt gravida si am secretii de culoare roz, maronii
- 2am o problema
- 17scurgeri maronii in saptamana 5 de sarcina
- 1Secretie maronie!
- 3Scurgeri maronii
- 0Sangerare si durere mensruala in sarcina
- 3Scurgeri maronii in saptamana 7 de sarcina
- 2Scurgere maronie in timpul sarcinii
- 0Sângerare în sarcină
- 0Scurgere maronie la 15 săptămâni de sarcina
- 0Ajutați-mă cu un sfat - as fi însărcinată în a 7 săptămâna doar ca mie frica de ce va zice medicul
- 0Scurgeri maronii și roșii uneori cu mucus, sunt insarcinata în 8 săptămâni
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
- 2Ciclu menstrual a intarziat 57zile
- 1Scurgeri maronii în sarcină
Mai multe informații despre: scurgeri maronii in sarcina