Scurgere vaginala nu prea normala.

Buna ziua. am fost la medic, deoarece am avut in ultimul timp niste secretii vaginale...nu prea normale zic eu...Adica are un miros mai neplacut si e galbicioasa. Ok.am fost la medicul de familie... si mi-a dat tratament pt 3 zile cu ovule, si un unguent. Ok. Am si niste dureri...la burta jos...Si in ziua cand sa incep...au aparut niste secretii rosiatice, dupa care au inceput sa fie un fel de roz inchis foarte dens si destul de abundent! Prima data am crezut ca mi-a venit ciclu da nu avea cum avand in vedere ca de 12 zile am terminat. Intreabare : ce se intampla?? Poate fi o sarcina care sa o fi pierdut ? {mi sa dat o posibilitate} sau de la tratament ? Va rog din suflet sa-mi raspundeti. Multumesc !
3 comentarii

Dute la medicul ginecolog nu la med. de familie.
Si cere sa-ti faca un papa nicolau si o analiza a secretiei, apoi vei sti sigur ce ai si ce tratament sa urmezi indicat de un ginecolog. Poate fi vorba de o infectie netratata. Bafta
Si cere sa-ti faca un papa nicolau si o analiza a secretiei, apoi vei sti sigur ce ai si ce tratament sa urmezi indicat de un ginecolog. Poate fi vorba de o infectie netratata. Bafta

Multumesc Tatiana ! Stiam ca asta ii cam ultima solutie... mi s-a mai spus..dar e bine de stiut!.vroiam sa stiu cam ce ar putea fi...sau daca e ceva cat de cat grav sau...trecator.:D
Multumesc !
Multumesc !

Examen de secretie vaginala + Babes Papanicolau- si tratament prescris de medic. Miros neplacut, secretie de culoarea galbena urat mirositoare, sunt simptome ale unei infectii/ si cu transmitere sexuala netratata. Discuta si cu medicul despre cum te pot proteja, folosi contraceptie si protectie impotriva BTS.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Care o fi cauza pt. care apar aceste scurgeri?
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 5Am o scurgere vaginala si dureri la ovarul stang
- 4de ceva vreme imi curge o secretie destul de urata...
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 4dupa ce am terminat blisterul, am o scurgere mai intensa
- 14scurgeri :D
- 5scurgerea vaginala se trateaza cu ovule?
- 12scurgere vaginala
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 7spotting LOGEST
- 11simptome la nivel genital
- 4scurgeri maronii-negre si cu niste bucati de nu stiu ce...
- 3menopauza de 8 ani si de cateva luni am o scurgere gelatinoasa galbuie si sange
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 2pete si miros urat... scurgeri vaginale
- 2Infectie sau sarcina??
- 4la 2 zile de cand mi.a trecut menstruatia, mi-au aparut scurgeri micute maro
- 1Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?
- 1Scurgere vaginala
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: