Scurgere vaginala nu prea normala.
Buna ziua. am fost la medic, deoarece am avut in ultimul timp niste secretii vaginale...nu prea normale zic eu...Adica are un miros mai neplacut si e galbicioasa. Ok.am fost la medicul de familie... si mi-a dat tratament pt 3 zile cu ovule, si un unguent. Ok. Am si niste dureri...la burta jos...Si in ziua cand sa incep...au aparut niste secretii rosiatice, dupa care au inceput sa fie un fel de roz inchis foarte dens si destul de abundent! Prima data am crezut ca mi-a venit ciclu da nu avea cum avand in vedere ca de 12 zile am terminat. Intreabare : ce se intampla?? Poate fi o sarcina care sa o fi pierdut ? {mi sa dat o posibilitate} sau de la tratament ? Va rog din suflet sa-mi raspundeti. Multumesc !
3 comentarii
Dute la medicul ginecolog nu la med. de familie.
Si cere sa-ti faca un papa nicolau si o analiza a secretiei, apoi vei sti sigur ce ai si ce tratament sa urmezi indicat de un ginecolog. Poate fi vorba de o infectie netratata. Bafta
Si cere sa-ti faca un papa nicolau si o analiza a secretiei, apoi vei sti sigur ce ai si ce tratament sa urmezi indicat de un ginecolog. Poate fi vorba de o infectie netratata. Bafta
Multumesc Tatiana ! Stiam ca asta ii cam ultima solutie... mi s-a mai spus..dar e bine de stiut!.vroiam sa stiu cam ce ar putea fi...sau daca e ceva cat de cat grav sau...trecator.:D
Multumesc !
Multumesc !
Examen de secretie vaginala + Babes Papanicolau- si tratament prescris de medic. Miros neplacut, secretie de culoarea galbena urat mirositoare, sunt simptome ale unei infectii/ si cu transmitere sexuala netratata. Discuta si cu medicul despre cum te pot proteja, folosi contraceptie si protectie impotriva BTS.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am o fetita de 11 ani... si de 2 ani are o scurgere alba
- 50Infectii vaginale?!
- 18diflucan
- 2scurgere gentala
- 4este o problema sau nu?
- 3infectie?
- 3ce se intampla cu mine?
- 12scurgere vaginala
- 1Scurgere rozalie la 2 zile dupa ovulatie
- 4scurgeri vaginale
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 11simptome la nivel genital
- 0Scurgeri vaginale - candida - Rog sfatul unui medic
- 2Am scurgeri abundente in timpul sexului
- 0scurgeri rosiatice
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 4la 2 zile de cand mi.a trecut menstruatia, mi-au aparut scurgeri micute maro
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
- 1Scurgeri Ciudate Vagin
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: