Scurgere vaginala nu prea normala.

01-06-2012
Roxanus.
Nu este medic/terapeut
Roxanus.
Buna ziua. am fost la medic, deoarece am avut in ultimul timp niste secretii vaginale...nu prea normale zic eu...Adica are un miros mai neplacut si e galbicioasa. Ok.am fost la medicul de familie... si mi-a dat tratament pt 3 zile cu ovule, si un unguent. Ok. Am si niste dureri...la burta jos...Si in ziua cand sa incep...au aparut niste secretii rosiatice, dupa care au inceput sa fie un fel de roz inchis foarte dens si destul de abundent! Prima data am crezut ca mi-a venit ciclu da nu avea cum avand in vedere ca de 12 zile am terminat. Intreabare : ce se intampla?? Poate fi o sarcina care sa o fi pierdut ? {mi sa dat o posibilitate} sau de la tratament ? Va rog din suflet sa-mi raspundeti. Multumesc !
3 comentarii
0
02-06-2012, ora 07:43
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Dute la medicul ginecolog nu la med. de familie.

Si cere sa-ti faca un papa nicolau si o analiza a secretiei, apoi vei sti sigur ce ai si ce tratament sa urmezi indicat de un ginecolog. Poate fi vorba de o infectie netratata. Bafta
0
02-06-2012, ora 14:05
Roxanus.
Nu este medic/terapeut
Roxanus.
Multumesc Tatiana ! Stiam ca asta ii cam ultima solutie... mi s-a mai spus..dar e bine de stiut!.vroiam sa stiu cam ce ar putea fi...sau daca e ceva cat de cat grav sau...trecator.:D
Multumesc !
0
03-06-2012, ora 15:48
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Examen de secretie vaginala + Babes Papanicolau- si tratament prescris de medic. Miros neplacut, secretie de culoarea galbena urat mirositoare, sunt simptome ale unei infectii/ si cu transmitere sexuala netratata. Discuta si cu medicul despre cum te pot proteja, folosi contraceptie si protectie impotriva BTS.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •