Scurgere vaginala nu prea normala.
Buna ziua. am fost la medic, deoarece am avut in ultimul timp niste secretii vaginale...nu prea normale zic eu...Adica are un miros mai neplacut si e galbicioasa. Ok.am fost la medicul de familie... si mi-a dat tratament pt 3 zile cu ovule, si un unguent. Ok. Am si niste dureri...la burta jos...Si in ziua cand sa incep...au aparut niste secretii rosiatice, dupa care au inceput sa fie un fel de roz inchis foarte dens si destul de abundent! Prima data am crezut ca mi-a venit ciclu da nu avea cum avand in vedere ca de 12 zile am terminat. Intreabare : ce se intampla?? Poate fi o sarcina care sa o fi pierdut ? {mi sa dat o posibilitate} sau de la tratament ? Va rog din suflet sa-mi raspundeti. Multumesc !
3 comentarii
Dute la medicul ginecolog nu la med. de familie.
Si cere sa-ti faca un papa nicolau si o analiza a secretiei, apoi vei sti sigur ce ai si ce tratament sa urmezi indicat de un ginecolog. Poate fi vorba de o infectie netratata. Bafta
Si cere sa-ti faca un papa nicolau si o analiza a secretiei, apoi vei sti sigur ce ai si ce tratament sa urmezi indicat de un ginecolog. Poate fi vorba de o infectie netratata. Bafta
Multumesc Tatiana ! Stiam ca asta ii cam ultima solutie... mi s-a mai spus..dar e bine de stiut!.vroiam sa stiu cam ce ar putea fi...sau daca e ceva cat de cat grav sau...trecator.:D
Multumesc !
Multumesc !
Examen de secretie vaginala + Babes Papanicolau- si tratament prescris de medic. Miros neplacut, secretie de culoarea galbena urat mirositoare, sunt simptome ale unei infectii/ si cu transmitere sexuala netratata. Discuta si cu medicul despre cum te pot proteja, folosi contraceptie si protectie impotriva BTS.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgere vaginala
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 35durere in timpul actului sexual
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 3Ce ar putea fi ?
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 3scurgeri vaginale
- 4am nevoie de un raspuns
- 4Scurgeri puternice din operatia de cezariana
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 4scurgeri vaginale
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 6Simt simptomele sarcinei atat de devreme?
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 4Scurgere ciudata
- 2Scurgeri vaginale abundente
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 0URGENT scurgere urat mirositoare
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: