scuame si prurit
de cateva luni copilului meu i-a aparut o chestie de marimea unei unghii in par in zona cefei care se decuameaza continuu si ii produce mancarimi.
Nu ii cade parul in acea zona, dar nici nu s-a vindecat cu tratamentul dat de dermatolog: Locoid Crelo si inca un preparat...
Nu ii cade parul in acea zona, dar nici nu s-a vindecat cu tratamentul dat de dermatolog: Locoid Crelo si inca un preparat...
6 comentarii
Incearca urmatorul tratament:
Rp/ Eritromicina 1g
Acid salicilic 2, 5g
Vaselina ad 50g
Ds. ext de 2 ori pe zi
Dimineata aplica unguentul in strat subtire si maseaza sa intre in piele, seara aplica unguentul in strat gros, lasa-l o ora sa inmoaie scuamele, apoi maseaza sa intre in piele.
Intre timp, spala-l pa cap cu Selegel sampon, o data la doua zile si maseaza 2 minute spuma de la sampon pe locul afectat. Succes!
Rp/ Eritromicina 1g
Acid salicilic 2, 5g
Vaselina ad 50g
Ds. ext de 2 ori pe zi
Dimineata aplica unguentul in strat subtire si maseaza sa intre in piele, seara aplica unguentul in strat gros, lasa-l o ora sa inmoaie scuamele, apoi maseaza sa intre in piele.
Intre timp, spala-l pa cap cu Selegel sampon, o data la doua zile si maseaza 2 minute spuma de la sampon pe locul afectat. Succes!
Multumesc mult, am sa urmez indicatiile oferite de dvs.
Am aceeasi problema pe frunte si in crestetul capului, precum si in zona nasului. Am niste pete rosii care apar, fac coaja si apoi reapar. Am observat ca e si in functie de vreme, adica daca e umezeala sau frig imediat imi apar. Am facut tratament cu Nizoral, mi-au trecut cele de pe cap dar dupa 2 luni au reaparut. Am si mancarimi. Va rog mult sa-mi spuneti ce se poate face si daca poate fi si pe fond nervos.Va multumesc.
Probabil este o dermatita seboreica, insa pentru tratament trebuie sa apelati la un dermatolog pentru ca sunt mai multe de explicat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 9Prurit-secretii si miros neplacut
- 5H pilory si cm virus pot determina prurit?
- 2vaginita, prurit
- 209urticarie cronica
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 0pete rosii pe piele care ma mancanca
- 2pete rosii cu prurit pe brate si picioare
- 2mancarimi ale pielii
- 5Basici cu pline cu lichid incolor
- 0mancarimi ale pielii...
- 0Bubite rosii pe corp
- 2bubite cu lichid pe maini cu prurit
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 1labia umflata si prurit
- 1prurit
- 1Iritație, momente de mâncărime intense de vreo 5 minute pe aproape tot copul
- 1Prurit și eritem la nivelul fetei