Basici cu pline cu lichid incolor
Mi-au aparut pe degetele de la maini basici cu lichid incolor insotite de prurit puternic si apoi mi-au aparut si pe degetele de la picioare si mi-e teama sa nu se ia si in alte parti. Cred ca este vorba de o ciuperca.Ma poate ajuta cineva cu detalii eventual cu ce s-ar putea trata ? Va multumesc!
5 comentarii
doar un control la dermatologie..va poate ajuta.
Trebuie si VAZUT...si repede si-un tratament.
O seara linistita.
Trebuie si VAZUT...si repede si-un tratament.
O seara linistita.
Buna ziua,
Besicutele neinsotite de roseata se numesc dishidrozis si pot reprezenta o manifestare alergica.
Poate reusiti sa faceti un examen micologic (daca exista scuame-cojite).
Ca si tratament incercati sa luati un antihistaminic pe gura (Claritine, Telfast) si utilizati un corticoid local (Fucicort, Diprogenta).
Numai bine,
Besicutele neinsotite de roseata se numesc dishidrozis si pot reprezenta o manifestare alergica.
Poate reusiti sa faceti un examen micologic (daca exista scuame-cojite).
Ca si tratament incercati sa luati un antihistaminic pe gura (Claritine, Telfast) si utilizati un corticoid local (Fucicort, Diprogenta).
Numai bine,
BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA ASEMANATOARE MI-AU APARUT NISTE BASICI PE MAINI PE CARE LE-AM SPART SI S-AU INTINS PE DEGETE.ACUM PIELEA E SENSIBILA SI SE DESCUAMEAZA...AM OBSERVAT CATEVA SI PE PICIOARE PE LATERALELE TALPII..CE POT SA AM...DISHIDROZA CUMVA..MENTIONEZ K MA MANANCA UNEORI
?MULTUMESC
?MULTUMESC
buna ziua.am si eu o problema.am o mincarime pe palme si intre degetele de la miini.daca le frec una de alta palmele ma maninca din ce in ce mai tare si apar si niste basicute care ma maninca si daca ma scarpin pina le rup ramin niste pete maronii care cu timpul se trec.nu stiu ce ar putea fi deoarece apar in luna iulie si dispar prin septembrie in fiecare an.am lucrat in petrochimie.ma poate ajuta cineva?.multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Probleme la mana stanga: bubite cu lichid care se usuca si apoi pielea se crapa
- 2bubite cu lichid
- 2bube pe maini cu lichid si pe corp bube rosii
- 8am fost la doi medici dermatologi si nici un diagnostic exact
- 3Am la picior niste bubite mici cu un fel de lichid si sunt foarte multe
- 16Bubite cu lichid la nivelul degetelor de la picioare
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 17basici cu puroi in cap
- 9Prurit-secretii si miros neplacut
- 5basicute cu lichid pe degete
- 6Febra urmata de basicute pe tot corpul!!
- 6bubite si iesiri in afara ale pielii
- 9Bubite ca niste cosuri cu un lichid transparent in varf!
- 0pete rosii pe piele care ma mancanca
- 2pete rosii cu prurit pe brate si picioare
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 1BUBITE DE LA SOARE
- 0Zgariituri si placere
Mai multe informații despre: Pruritul bubite cu lichid
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: