Scolioza minima dextroconcava!
Buna ziua!!
As dori un sfat referitor la acest diagnostic, mai exact scolioza minima dextroconcava, cu unghi maximal la L2-L3-L4.
Mentionez ca acest diagnostic l-am primit dupa ce am facut o radiografie la coloana lombara.
As dori sa stiu daca am anumite restrictii, daca am voie sa fac sport (fitness), ptr ca in cazul abdomenelor, am observat ca durerile devin prezente imediat dupa si persista cateva zile.
Multumesc anticipat,
Geanina
As dori un sfat referitor la acest diagnostic, mai exact scolioza minima dextroconcava, cu unghi maximal la L2-L3-L4.
Mentionez ca acest diagnostic l-am primit dupa ce am facut o radiografie la coloana lombara.
As dori sa stiu daca am anumite restrictii, daca am voie sa fac sport (fitness), ptr ca in cazul abdomenelor, am observat ca durerile devin prezente imediat dupa si persista cateva zile.
Multumesc anticipat,
Geanina
4 comentarii
Sunt o serie de exercitii pe care ai voie sa le faci si o serie de alte exercitii nepermise.Nu mai fa tu singurica exercitii la intamplare, ai nevoie de indrumare pentru a corecta si indrepta cat de cat coloana.Trebuie sa faci sedinte de fizioterapie, kinetoterapie si masaj.Deci mergi cu actele medicale la un centru de fizioterapie.Numai bine!
Multumesc pentru raspuns, chiar acum voi incepe sa caut un astfel de centru.
Mi-ati putea recomanda un medic din Brasov?? Mi-ar fi de mare ajutor.
Multumesc mult.
Multumesc mult.
Multumesc pentru raspuns, chiar acum voi incepe sa caut un astfel de centru.
Multumesc mult.
Multumesc mult.
Nu am cum sa-ti recomand ceva caci sunt din Iasi, dar gasesti pe net liste de cabinete medicale si spitale din toata tara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hernie discala curiozitate
- 9De o saptamana imi poscneste ceva in ureche
- 4coxartroza incipienta bilaterala, scolioza dextroconvexa, hernie intraspongioasa
- 5Mega Apofiza. Lombo sciatica. Scolioza lombara.
- 0Posibila corelatie intre scolioza lombara de aproximativ 7 ani si disfunctia erectila
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 1discreta scolioza sinistroconcava cu rectitudinea coloanei lombare de profil
- 11Scolioza
- 0Scolioza
- 1Hernie de disc Si scolioza toraco-lombara
- 1Cum pot ameliora scolioza?
- 1Durere dorso-lombara
- 6scolioza
- 1Scolioza toraco-lombara
- 1Scolioză - uneori dimineața când ma trezesc picioarele îmi rămân înțepenite jumătate de oră - o oră
- 0Ajutati-ma sa inteleg ce se petrece.
- 1Radiografie
- 1Dureri intense de spate (scolioza dextroconvexa spre stanga)
- 1Talpa amortita
Mai multe informații despre: Scolioza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: