scaun cu sange
buna ziua..de 2 saptamani gasesc mult sange curat [rosu normal ]pe hartia igienica dupa ce-mi fac nevoile fiziologice [prima tura am crezut ca mi-a venit menstruatia chiar daca era trecuta de 2 zile]...nu ma doare nimic..stiu ca am hemoroizi externi de la nasterea primului copil dar foarte rar patam putin cu sange hartia igienica cand eram constipata.am 35 ani..indiferent ce ar fi [hemoroizi interni, fisura, polip ]nu ar trebui sa ma doara ceva..??astazi mi s-a intamplat iar si nici nu eram constipata..multumesc pentru un eventual raspuns..oricum luni ma duc la medic [caci nu vreau sa dau in anemie din cauza pierderii de sange]
14 comentarii
Daca ai sange in scaun nu este de bine oricum un control este foarte indicat, eu la hemoroizi folosesc BPANTEN SI TREC REPEDE.
multumesc pentru raspuns..nu prea le-am dat importanta hemoroizilor caci nici ei nu-mi faceau probleme decat foarte rar..m-a ingrijorat mai mult cantitatea de sange si nu am avut cum sa o pun pe seama medicamentelor luate [momentan iau betaserc iar cand am luat antibiotic nu mi s-a intamplat nimic]
In acest caz este necesara o rectoscopie si daca va fi nevoie si o colonoscopie. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
multumesc pentru raspuns...astazi am iesit cu scaunul fara incidente..am luat herbolax si beau de ieri moare de varza...sper sa fie bine caci mi-e cam rusine sa merg la control...
LORENA lasa rusinea deoparte si mergi la un control pt a te trata daca este nevoie pt ca ai copii care au nevoie de mama, cand ai nascut tot asa ai facut? nu ma duc la spital ca mie rusine sa stau..?
MARTON.multumesc pentru incurajare... esti optimist [probabil aceasta stare de spirit te ajutata sa depasesti mai usor boala]..daca am sa mai gasesc sange pe hartia igienica, , cu siguranta nu-mi va mai fi rusine sa stau...caci am invatat pe pielea mea ca o boala netratata la timp sau tratata necorespunzator se agraveaza, [hoinaresc si eu pe acest forum la sectiunea ORL]
Si nu uitati, va rog, ca sunt necesare investigatii. Va rog sa fiti de acord cu ele. Cu stima :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
buna ziua!..multumesc pentru raspunsuri..am lasat rusinea acasa si la control mi s-a spus ca am hemoroizi circulari interni iar maine voi face si colonoscopie [care imi cam da emotii]..sper sa fie numai ei de vina si sa nu am altceva..
am facut colonoscopia.[hemoroizi interni].am dormit pe toata perioada ei in schimb am facut cadere de calciu si atac de panica cand m-a trezit iar acasa am facut frisoane seara si febra peste noapte..este normal sa se intample aceste efecte?
Trebuie sa faceti o colonoscopie si analize generale!
domnule doctor., multumesc pentru timpul acordat...frisoanele si febra le-am facut dupa efectuarea colonoscopiei..am luat tavanic pentru ele si s-au diminuat..
In mod normal se recomanda administrarea profilactica de Antibiotice înaintea unei proceduri endoscopice. Daca simptomele au dispărut este ok.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scaun cu sange
- 2singerari la scaun
- 3cateodata... am scaune cu sange
- 5sange, apoi cheag sange in scaun si umflatura mica la anus
- 2scaun cu sange, balonare
- 12help me: dureri groaznice de stomac
- 3intestinul gros hemoragii
- 17Ajutor! Cum arata sangele in scaun?
- 6Sangerare la defecatie
- 0Scaun moale cu sange
- 1Sange in scaun