Sange dupa scaun
Ce poate insemna sange dupa scaun pe hartia igienica? s-a intamplat cam acum 1 an prima data, acum cateva luni inca o data si acum cateva zile iar. Daca se intampla asa mai rar, ce poate fi? este putin sange dupa scaun, fara dureri. Varsta 25 ani. Astept un raspuns va rog. Multumesc
7 comentarii
Poate fi vorba despre hemoroizi sau doar ati fost constipata si se mai intampla uneori sa apara putin sange in scaun.Depinde si de culoarea sangelui acum...
Culoarea sangelui este rosu normal si s-a intamplat de vreo 3 ori, dar la distante de timp. Mai astept raspunsuri, multumesc
hemoroizi sau fisuri anale cel mai sigur. faptul ca e rosu si e doar dupa scaun, indica faptul ca e de la anus, sau oricum aproape de anus in rect.
din moment ce s-a mai intamplat asi zice sa faceti macar o anuscopie.
din moment ce s-a mai intamplat asi zice sa faceti macar o anuscopie.
poate fi si o proctita hemoragica faceti o colonoscopie
Sangerarile au fost doar de vreo 3 ori la distante de timp. proctita hemoragica se refera la faptul ca sangele este prezent la fiecare scaun, nu? nu stiu nici eu de-aia va intreb pe voi cei de aici.
buna andra asa patesc si eu de cateva sapt...prima data a fost acum 2 luni apoi acum 2 sapt si chiar azi...sunt foarte speriat deoarece am citit pe internet si despre cancer d colon...tu ai fost la doctor? ce alte simptome mai ai ? multumesc poate lasi un mesaj... Craciun Fericit si Sanatate!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Scaun cu sange
- 2hemoroizi anale sau cancer
- 3interpret limfocite si granulocite
- 3stresul si... scaun cu singe
- 5sangerari anale, dureri de stomac, constipatie
- 5mi s-a intamplat de 4 ori sa am scaun cu sange
- 6scaune cu sange in timpul ciclului menstrual
- 6Sangerare anala. Va rog sfaturi...
- 8scaun cu sange la sugar
- 4scaun cu sange si tratament detralex
- 4sangerare la scaun