Scaun verde cu firicele negre bebelus 5 luni si 3sapt
Bună seara. Am o fetita de 5lsi 3s hranita mixt, laptele praf fiind baza. De aproape 2 săptămâni am schimbat laptele am trecut de la milumil la vitalact, trecerea am facut-o incet...prima zi 4cupe +1... Dupa 2 zile in care a baut doar vitalact a avut scaun verde mai inchis cu firicele negre(2 zile, un scaun pe zi ), au urmat alte 2 zile in care scaunul a fost normal iar astazi au reaparut câteva firicele negre dar culoarea este normala. Este posibil sa fie din cauza laptelui acesta conținând mai mult fier decat celălalt? Mentinez ca starea generala a bebelușului este ok...mananca, se joaca, este vesel.
Mulțumesc
Mulțumesc
2 comentarii
Buna dimineata
Nu aveti motive de ingrijorare, sunt adaptari pasagere din partea sugarului. Trebuie sa aveti in vedere ca nu trebuie sa devina o practica, pt fetita, schimbarea laptelui praf, chiar daca tranzitia o faceti gradual, corect.Oare de ce nu v-ati gandit sa treceti la laptele de vaca si nu la Vitalact, care este un lapte praf de vaca ? Ati fi evitat cea de a treia tranzitie pe care urmeaza sa o faceti pe viitor.
Nu aveti motive de ingrijorare, sunt adaptari pasagere din partea sugarului. Trebuie sa aveti in vedere ca nu trebuie sa devina o practica, pt fetita, schimbarea laptelui praf, chiar daca tranzitia o faceti gradual, corect.Oare de ce nu v-ati gandit sa treceti la laptele de vaca si nu la Vitalact, care este un lapte praf de vaca ? Ati fi evitat cea de a treia tranzitie pe care urmeaza sa o faceti pe viitor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Scaune de trei patru ori pe zi la 8 luni
- 2Scaun bebe 3 luni - simptome giardia
- 2Scaun inchis la culoare.
- 0bebelus de 8luni cu scaune dese
- 0culoare scaun
- 0Bobite mici negre in fecale
- 2Scaun verde tare bebe 7 luni
- 0Ajutati-ma - observat un lucru ciudat in scaunul baietelului de 3 ani
- 1Bebe 3 luni face caca o dată pe saptaman
- 3Ajutați ma!! bebelus 4 luni are scaun la 10 zile, nu este constipat
- 1Scaun negru
- 0Reglarea scaunului bebelușului după trecerea de la o formula de lapte la alta
- 4Scaun bebelus 8-9 pe zi
- 1Scaun movuliu bebelus 6 luni
- 2Scaunul bebelui la 3 zile, vârsta bebe 6 săptămâni
- 1Scaun des
Mai multe informații despre: scaunul la sugar culoarea scaunului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: