sarcina si suspecta de glaucom
Buna ziua,
In urma unor dureri ingrozitoare de cap si ochi, in octombrie 2014 am fost la medicul oftalmolog. Acesta mi-a masurat tensiune aoculara si mi-a vazut fundul de ochi. Apoi m-a trimis la o tomografie la ochi - OCT. Dupa investigatii, medicul mi-a spus ca sunt suspecta de glaucom. Si mi-a recomandat sa refac OCT-ul dupa 6 luni. Si tot atunci mi-a spus ca imi va face si campul vizual. Am intretupt de 2 luni, tratamentul pe care l-am avut cu Sifitan si Sermion. Ar trebui sa il afc acum, in aprilie, dar sunt si insarcinata in 7 saptamani. Dilema mea este daca pot face acet tip de investigatie. Medicul oftalmolog a spus ca nu afecteaza sarcina, medicul ginecolog mi-a spus sa nu fac OCT-ul sub nicio forma. Am in continuare dureri de cap. Tensiunea oculara acum e 19, fara tratament. Initial a fost 22.
In urma unor dureri ingrozitoare de cap si ochi, in octombrie 2014 am fost la medicul oftalmolog. Acesta mi-a masurat tensiune aoculara si mi-a vazut fundul de ochi. Apoi m-a trimis la o tomografie la ochi - OCT. Dupa investigatii, medicul mi-a spus ca sunt suspecta de glaucom. Si mi-a recomandat sa refac OCT-ul dupa 6 luni. Si tot atunci mi-a spus ca imi va face si campul vizual. Am intretupt de 2 luni, tratamentul pe care l-am avut cu Sifitan si Sermion. Ar trebui sa il afc acum, in aprilie, dar sunt si insarcinata in 7 saptamani. Dilema mea este daca pot face acet tip de investigatie. Medicul oftalmolog a spus ca nu afecteaza sarcina, medicul ginecolog mi-a spus sa nu fac OCT-ul sub nicio forma. Am in continuare dureri de cap. Tensiunea oculara acum e 19, fara tratament. Initial a fost 22.
1 comentarii
Buna ziua,
Investigatia de care aveti nevoie (OCT) nu afecteaza sarcina.
O zi placuta!
Investigatia de care aveti nevoie (OCT) nu afecteaza sarcina.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 10pete negre pe vedere
- 6se poate intampla ceva nedorit? sarcina?
- 18gravida prin haine
- 10Amorteala degetelor de la mana stanga!!!!!!!!!
- 2glaucom fara tensiune intraoculara
- 1am luat foarte multe kg in timpul sarcinii
- 5Analize hormonale pt sarcina
- 0stari de lesin in sarcina
- 3sarcina la 34 ani?
- 6Diagnostica cu toxoplasmoza acum 10 ani. cum va fi afectata o viitoare sarcina?
- 0Pauza anticonceptionale, dereglare sau sarcina?
- 21tulburare bipolara si sarcina
- 42frica de sarcina..ajutor
- 13E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 0Tiroida si sarcina
- 0sarcina dupa chimioterapie?
- 1Sarcină sau nu?
- 0Masurare tensiune oculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Glaucom
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica