sarcina si hepatita B

Sunt insarcinata in 11 saptamani si am fost depistata cu hepatita B, va rog sa-mi spune-ti ce implica asta pentru bebele meu?
multumesc frumos
multumesc frumos
3 comentarii

Buna ziua Anemarrii.
Sunt student, doar ce am terminat Microbiologia, nu pot sa-ti spun prea multe despre virusul hepatic B ptr ca nu am facut clinica pana acum si nu am licenta ptr a da sfaturi dar pot sa-ti spun ca alaptatul iese din calcul (chiar daca virusul nu este activ).
Mergi la ginecologul tau ( sa fie si un bun obstetrician) si la un infectionist.
Exista si un tratament cu imunoglubuline( very expensive ) administrat copilului, imediat dupa nastere (scade riscul de infectie perinatala).
La cezariana te-ai gandit ?
Sper sa-ti fie de folos ce ti-am spus eu,
Acesta este doar un forum.
Sunt student, doar ce am terminat Microbiologia, nu pot sa-ti spun prea multe despre virusul hepatic B ptr ca nu am facut clinica pana acum si nu am licenta ptr a da sfaturi dar pot sa-ti spun ca alaptatul iese din calcul (chiar daca virusul nu este activ).
Mergi la ginecologul tau ( sa fie si un bun obstetrician) si la un infectionist.
Exista si un tratament cu imunoglubuline( very expensive ) administrat copilului, imediat dupa nastere (scade riscul de infectie perinatala).
La cezariana te-ai gandit ?
Sper sa-ti fie de folos ce ti-am spus eu,
Acesta este doar un forum.

Multumesc frumos pentru raspuns, in data de 14 am programare la ginecolog si o sa vada rezultatele analizelor

Buna,
sunt o proaspata mamica purtatoare de virus hepatic B, inactiv pe intreaga perioada a sarcinii. Din proprie experienta iti spun ca eu am nascut natural fara epidurala, am alaptat, toate acestea la sfatul medicului infectionist de la Victor Babes si fetita mea acum in varsta de 8 luni tocmai a fost testata si nu este purtatoare de virus. I-am facut in primele ore de la nastere imunoglobulina recomandata si totul este bine. Sper ca am reusit sa incurajez din mamicile aflate in situatia in care am fost si eu inainte de a naste. Numai bine si bebei sanatosi.
sunt o proaspata mamica purtatoare de virus hepatic B, inactiv pe intreaga perioada a sarcinii. Din proprie experienta iti spun ca eu am nascut natural fara epidurala, am alaptat, toate acestea la sfatul medicului infectionist de la Victor Babes si fetita mea acum in varsta de 8 luni tocmai a fost testata si nu este purtatoare de virus. I-am facut in primele ore de la nastere imunoglobulina recomandata si totul este bine. Sper ca am reusit sa incurajez din mamicile aflate in situatia in care am fost si eu inainte de a naste. Numai bine si bebei sanatosi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4posibil motiv de ingrijorare?
- 2sunt insarcinata si am fost diagnosticata cu stafilococ.bacili gram pozitiv si trichomonos vaginalis
- 2sarcina si hepatita b
- 16am ramas gravida si sunt purtatoare de virus hepatita b
- 0vreau sa raman insarcinata
- 16Radiografie pulmonara si sarcina
- 0Hepatita B in tratament cu Baraclude (Entecavir) si sarcina
- 0Hepatita b si sarcina
- 0Hepatita b in sarcina
- 0Purtătoare de virus B
- 4Hepatită și sarcina
Mai multe informații despre: hepatita b si sarcina sarcina saptamana 11
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: