Purtătoare de virus B

29-11-2018
Ionescu c
Nu este medic/terapeut
Ionescu c
Buna ziua, am vârstă de 26 de ani sunt însărcinată în 20 de săptămâni și în urma analizelor am descoperit ca am virusul hepatic b prezent. Bineînțeles că m-am speriat deoarece niciodată nu am avut simptome și mâncam absolut orice, stil de viață echilibrat.Banuiesc că de la stomatologie am luat acest virus si nu știu de la care cabinet pentru că toate păreau foarte serioase, în studenție am avut o urgenta și m-am dus la dispensarul studentilor și probabil de acolo sa fie luat.
De asemenea și soțul meu a făcut aceleași analize și i s-a zis k nu are virusul și tot văd că sunt niște valori prezente la el si nu stiu sa le interpretez. La medic am fost la spital la gastroenterologie si nu m-a lămurit deloc, mi-a zis că virusul exista dar sta ascuns. De aceea nu am placerea sa ma duc acolo sa asist la același tratament din partea unui medic.Valorilelor analizelor sunt:
Ag HBS ser 1755, la soț 0.26
Ac HBS ser <2 la soț arata 301.6
Antigen hbe 0.09
Anti HBe ser 0 la soț 1.15
Ac hcV ser 0.07.
Nimeni nu îmi spune ce înseamnă fiecare, toți sunt ocupați și răspunsurile lor sunt vagi de aceea v-as ruga dacă puteți să îmi spuneți aprox ce înseamnă. Dna doctor mi-a zis sa vin când voi ajunge cu sarcina la 7 luni pt a-mi face viremia.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns